Hogy készítsem fel 15 hónapos kisfiamat az öcsi érkezésére? 19 hónap lesz köztük.
Azt nem tudom, hogyan készítsd fel előre, de azt olvastam, hogy amikor megszületik a baba és látogatóba mennek az anyukához-bár itt inkább óvodás, kisiskolás gyerekekről volt szó, nem másfélévesekről-akkor az anyuka a látogatókat ne úgy fogadja, hogy az újszülött a kezében van, hanem a megérkező gyerekekkel kezdjen azonnal foglalkozni és lehetőleg hagyja, hogy a tesók maguktól menjenek a babához és érdeklődjenek....
Szóval ebből max. azt tudod kikombinálni, hogy amikor először leszel a gyermekekkel együtt, akkor az elsőszülöttel foglalkozz egy kicsit,és csak utána mutasd meg neki a babát....de remélem még konkrétabb tippeket is kapsz.
Mesélj neki róla, hogy milyen lesz. De az igazat, hogy sokat fog aludni, szopizni fog majd a cicidből, stb. Mond el neki hogy most itt a pocakodban, és hogy majd el kell menned pár napra, hogy az öcsi megszülessen.Addig kivel lesz, hol lesz, mit csinál ő. Hogy majd hozzátok haza a kicsit is. Mindig az igazat, és ami az eszedbe jut, és annyiszor mesélj neki, ahányszor érdekli, kíváncsi rá. Nálam 21 hónap van köztük, minden rendben volt amíg nem voltam itthon (10 nap), és után is. Most gázabb kicsit, de ez nem ide tartozik.
2 éves 3 hós kiscsaj és 6 hós ikerfiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!