Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 50 ml Suprax elég egy majdnem...

50 ml Suprax elég egy majdnem 8 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
Ügyeleten írták fel a lányomnak, és itthon számoltam utána, hogy az a mennyiség, ami az üvegben van, 3,5 napra elég. Máskor mindig 5 napig szedte az antibiotikumot, ebből viszont testsúly számítás alapján így jön ki az adag. Vagy nem számít, ha hamar elfogy?
2016. dec. 27. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Eleg.
2016. dec. 27. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem 3,5 nap nem eleg. Az en gyerekeimnek is irtak mar fel suprax-ot es azt is 5-7 napig kellett szedni (minimum 5, maximum 7, ameddig kitart). Szerencsere nem volt szukseg tul sok antibiora az elmult 10 evben, de a minimum 5 nap szokott lenni.

Olyan mar elofordult, hogy 1 uveggel irt fel az orvos 2 helyett, otthon vettem eszre egy nap utan, amikor lattam, hogy a kiirt adagolassal tul sok togyott az uvegbol. Visszatelefonaltam, kiderult hogy elneztek es irtak fel meg egyet.

En a helyedben felhivnam az allando orvost, elmondanam hogy mi a szitu es max felir meg egyet.

2016. dec. 27. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
El kell menni a háziorvoshoz és megbeszélni vele. Ma már munkanap van. Gondolom súlyos lehet a helyzet, ha ügyeletre vitted, nem hiszem hogy 3 napi adag elég lenne.
2016. dec. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!