Mi a jobb a gyereknek? Ha anya csavarog és kiszellőzteti a fejét, vagy otthon hárpia.
A gyerekek apja nem érti meg, hogy most annyira elegem van mindenből, hogy arra szavak sincsenek.
Még magammal szembe se akarok felelősséget vállalni. Nagyon kifáradtam. Amikor így érzek, olyankor minnél messzebb megyek a megszokott környezetemtől, és "csavargok", elfelejtkezek arról mi a dolgom, hogy anya vagyok.(pár nap, amikor csak aludni járok haza szinte) Ha nem tudok kikapcsolni, akkor már ok nélkül is hisztis vagyok, pláne ha gondok vannak, nem tudok jó döntést hozni semmiben.
Szerinte ez önző dolog, szerintem az, ha a hülyeséget eröltetem másra, és savanyúan punnyadok itthon, vagy mindenen fenakadok.
4 férfival élek együtt....Ebből 3 kiskorú 😂😂😂😂 gondolhatod...
Na de azért napokra nem szoktam elmenni.szoktam úgy intézni,hogy senki ne legyen itthon,vagy Én megyek el delutan,este barátnőmmel.
Havi 1 szer szoktunk "lelepni".És szintén egyszer úgy intézem,hogy gyerekek és férj nélkül legyek egy napot.ilyenkor azt csinálok amihez épp kedvem van.
Ennyi belefér.
Keress fel egy pszichológust!
Át nem normális, hogy napokig látni se akarod a családod, és a férjedre hagysz mindent! Akkor mi lesz, ha egyszer neki lesz elege az egészből, és lelép, de végleg!?
Normális esetben az ember otthon, a családja körében pihen meg és töltődik fel!
Mindenkinek szüksége van saját időre, az teljesen normális. Nekem ez a reggeli nyugi egyedül, meg esti időszak a férjemmel kettesben.
Ráadásul nem is 0-24-ben kell elviselned őket, elvégre a nap nagyrészében suliban vannak.
Régen rossz, ha állandóan ki vagy borulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!