Ilyenkor engednem kellene a gyereknek? Ő érzi, hogy bírja e?
Középfül gyulladása van a mandulájától. A doki szerint nem súlyos, nem fertőző, ha akar, mehet, ha nagyon fájlalja, maradjon otthon.
A lányom kitűnő tanuló, ösztöndíjas, sosem lógna, betegen is be akar menni. Most mehet, szeretne is, de nem lenne jobb neki itthon?
Azért is szeretne menni, mert most a színjátszósokkal és a kórussal is próbálnak, jutalomkirándulásra mennek, fellépések lesznek. Nem akar lemaradni.
Megértem, és szerintem elég nagy ahhoz, hogy eldöntse, mit akar.
Ha nincs jól, bármikor hazajöhet, 5 perc alatt ott vagyok érte.
Ti hogy gojdoljátok?
9 éves.
Én úgy gondolom, hogy az egészségénél nincs fontosabb.
Nem engedném iskolába, amíg nem egészséges. A középfül-gyulladás nem egy kis megfázás...
Ha a doki szerint mehet, akkor menjen ha akar.
Amúgy egy 9 éves pont nem elég nagy ahhoz, hogy ilyent eldöntsön. Egy felnőttnek is az orvosra kéne hallgatni, nemhogy egy gyereknek.
4,5 évesemnek a gyerek fül-orr-gégész mondta, hogy mehet nyugodtan oviba (jött a Mikulás, ugye).
Egy 9 éves sztem el tudja dönteni, hogy bírja-e.
Ja, szintén k.fül gyulladás.
Ha az orvos is megengedte és a lányod is szeretne és gond esetén Te is 5 perc alatt ott vagy, akkor nem látom okát miért ne mehetne :)
Persze azért ne tolja túl magát. Ez most nem az a helyzet amikor mindig 100%-on kell pörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!