Tényleg olyan, mintha nem lennék rájuk büszke vagy mintha "letagadnám" a gyerekeimet?
Figyelt kérdés
Fent vagyok a nagyobb közösségi oldalakon. De én nem rakok fel képet a gyerekeimről. Van egy 2,5 éves és egy 3 hónapos. Egyikről sem tettem fel képet. Igaz, olyanokat gyakran, amiken én vagyok (akár terhesen is), de a gyerekekről nincsen fent kép egyáltalán, családi képek sem. Ez tényleg gáz? Sokan tesznek megjegyzést, meg konkrétan van, amikor az oldalon nyilvánosan "követelik". Most találkoztam valakivel és azt mondta, hogy azt sem tudta, hogy meglett a baba, mert nem látta fent a képet, és már milyen nagy. Na most erre mit mondjak? Ez tényleg ennyire nem normális dolog?2016. dec. 21. 21:54
11/11 anonim válasza:
Én sem rakok ki képeket a gyerekről. Majd ha elég nagy lesz hozzá, kirakja egyedül. A magánéletem nem tartozik a facebookozó haverjaimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!