Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyóséknál nagyon büdös van,...

Anyóséknál nagyon büdös van, nem szeretem odavinni a gyerekeimet, de a párom akkor megsértődik? Többi lent.

Figyelt kérdés
Anyósom van,egyedül lakik,Após már nem él.Bent cigizik a házban,nem takarít,disznóól van mindenhol,és ez így van mióta a gyerekei "kirepültek". Egyszerűen igénytelen.Az ágyneműt sem rakja el,úgy dohányzik mindenhol.A szellőztetést nem is ismeri.Mondtam már ezt a férjemnek,azt mondta tudja,meg igazat is ad nekem,de mégsem szól érte.Engem viszont nagyon zavar,mit lehet ezzel kezdeni.Én ,hogy szólhatnék,elvégre úgymond nincs közöm ahhoz ahogy él.
2013. dec. 3. 13:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
18%

De van közöd ahhoz ahogy él, és nem bírálni kell, hanem segíteni.

Ez egy betegség, depresszió okozza, nem tud belöle kilépni, igazán észre sem veszi magát. Valami lelki oka van ennek.

Egyszerüen segítened kellene neki és nem rá mutogatni.

Megkérdezni, hogy elmosogassál-e, hogy segítsél-e lecserélni az ágynemüt, hogy itt a karácsony és segítenél neki kitakarítani.

sanos mindenki csak igénytelnnek állítja be, pedig ö magának a legnehezebb az élete, és azzal, hogy nem engeded oda a gyereket még egy lapáttal teszel a tüzre.

2013. dec. 3. 13:14
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyóst kell meghívni magatokhoz, ha rá akar gyújtani, akkor udvariasan megkérni, hogy kint tegye meg. (Folyosó, erkély stb.)
2013. dec. 3. 13:16
 3/17 A kérdező kommentje:

Szokott jönni hozzánk,nálunk ki is megy mindig.Tudja ,hogy itt nincs dohányzás.Nem tiltom el tőle a gyerekeket,mert ettől függetlenül megyünk hozzá,csak nem szeretek ott lenni,és azt sem szeretem,hogy a gyerekeim órákat töltenek abban a szagban.

Azt meg,hogy csináljam,hogy segítsek,elmegyünk és csak úgy kezdjek mosogatni,úgysem engedné.

2013. dec. 3. 13:20
 4/17 anonim ***** válasza:
34%

Azért nem minden igénytelenség oka depresszió, sőt...!

Én is ismerek olyat aki egy koszos putriban él, és nem depressziós, csupán így nőtt fel, ezt szokta meg.

Én sem szívesen vinném ilyen helyre a gyereket, annak meg pláne nem örülnék, ha körbe dohányozná bárki.

Nehogymár a kérdező takarítson ki nála, arról nem is beszélve, hogy két nap múlva ugyan olyan lenne, mert az ilyenek képtelenek megtartani a rendet.

Én csak rövid időre vinném oda a gyereket, amennyire muszáj, és annak pláne nem örülnék, ha mondjuk ilyen helyen enne.

Nem mondom, hogy megtiltanám, mert a gyerek immunrendszerének is kell a kihívás, de marhára nem lennék boldog, és ott nem hagynám semmiképpen, tehát csak akkor engedném oda, ha én is ott vagyok, és látom miket fogdos össze.

2013. dec. 3. 13:23
 5/17 anonim ***** válasza:
19%

Kedves 4-es emberségböl most igen csúnyán megbuktál.

Komolyan, van egy ember akinek segítségre van szüksége, és te nem segítenél rajta, hanem inkább bele rugnál még egyet.

Bizony aki ekkora koszban és mocsokban laknak, nekik segítség kell. ès persze, hogy megint kosz lesz nála, mert egyszerüen nem képes maga ebböl kilépni(ezért kell neki segítség).

Kérdezö, igen nem biztos, hogy hagyja ezt, söt bizonyára neki a legnehezebb ez a helyzet. Egyszerüen kérdezd, meg, hogy itt a karácsony, és szeretnél segítnei, pl függönyt leszedjétek(az idösebbek nehezen másznak oda fel), és kimosod stb... Ha már ott vagy akkor gyorsan ölssze porszívozol... Stb... Talán azzal a legjobb kezdeni amihez amúgy is segítség kell minden idösebb embernek, pl függöny leszedés.

2013. dec. 3. 13:28
 6/17 anonim ***** válasza:
Második vagyok és az jutott eszembe, hogy az én nagymamám is irtó erős dohányos volt (napi 4 doboz Szimfónia), és bizony amikor kamasz lettem, megmondtam anyámnak, hogy nem bírom betenni a lábam a lakásába, mert vágni lehetett a füstöt és minden bűzlött. Onnatól akkor találkoztam csak a nagyival, amikor ő jött hozzánk. Pedig nála amúgy rend volt meg tisztaság is, csak undorodtam a dohánytól. (Sajnos az is vitte el szegényt, de ez másik téma)
2013. dec. 3. 13:28
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 5-ös, nem vizsgáztam, tehát nem buktam meg.

Van nekem saját lakásom, amit rendben tartok, de majd én sem takarítok, és akkor hátha valaki megsajnál és eljön kitakarítani.

Attól, hogy nem ganézom ki a más évek alatt összedzsuvázott lakását, attól még nem rúgtam bele.

Szerintem neked is kezelésre lenne szükséged...

2013. dec. 3. 13:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Az én anyósom ugyanilyen.

A szekrényen 1cm vastag por van, mindent beborít a por. Nincs beágyazva, koszos cipővel mászkálnak a lakásban, az após használt alsónadrágja az előszobában a fogason lóg, stb.

De a lányom szeret ott lenni, és semmi baja nem lesz, ha hetente ott volt másfél órát

2013. dec. 3. 13:37
 9/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is dohányoznak a nagyszülők, mondjuk nem a gyerek mellett, csak a lakásban. Ha megyünk, akkor az udvaron. Ettől függetlenül, akárhányszor megyünk, miután hazaértünk, érzem a ruhákon a füst szagot. Egyből mosok. Ez van...
2013. dec. 3. 14:02
 10/17 anonim ***** válasza:

8. vagyok

Én is otthon egyből öltöztetem át, mert a ruhája is olyan cigi szagú lesz

2013. dec. 3. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!