Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyóséknál nagyon büdös van,...

Anyóséknál nagyon büdös van, nem szeretem odavinni a gyerekeimet, de a párom akkor megsértődik? Többi lent.

Figyelt kérdés
Anyósom van,egyedül lakik,Após már nem él.Bent cigizik a házban,nem takarít,disznóól van mindenhol,és ez így van mióta a gyerekei "kirepültek". Egyszerűen igénytelen.Az ágyneműt sem rakja el,úgy dohányzik mindenhol.A szellőztetést nem is ismeri.Mondtam már ezt a férjemnek,azt mondta tudja,meg igazat is ad nekem,de mégsem szól érte.Engem viszont nagyon zavar,mit lehet ezzel kezdeni.Én ,hogy szólhatnék,elvégre úgymond nincs közöm ahhoz ahogy él.
2013. dec. 3. 13:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy itt a cigi szag mellett,még ott van az az állott szag,vagy hogy is mondjam,meg hogy nem takarít,volt rá példa hogy mentünk pénteken,meg vasárnap,és a pénteki mosatlan,még vasárnap ott volt.

Ha anyós jön hozzánk,rajta is érzem,hogy büdös.

2013. dec. 3. 14:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy simán lehet valaki ennyire igénytelen, depresszió vagy bármi egyéb betegség nélkül. Én biztos nem mennék oda, nem gyerekeknek való az ilyen környezet. Ezt a párod vagy megérti, vagy vigye őket oda Ő. Én nem mennék, és minimumra szorítanám azt is hogy a gyerekek menjenek.
2013. dec. 3. 14:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Nézd: ez már nem engedem/nem engedem a gyerekeket téma, ez már az egészségüket veszélyezteti, hiszen ez már passzív dohányzásnak minősül. Szívják a ciciszagot, egy fülledt, zárt lakásban, ez akár kiskorúak veszélyeztetésének is minősülhet (ilyen alapon az óvónéni meg a tanár is rágyújthatna a tanteremben, vagy Te otthon a lakásban). Nem vagyok mintaanyu, férjem dohányos és én is dohányzotam a terhességeim előtt, de akkor sem bent a lakásban. És férjem is MINDEN EGYES SZÁL cigi után alaposan fogat mos+ rágó, és félóráig sikálja a kezét, hogy a gyerekek ne érezzék rajta.

Nekem apósom ilyen. Bár ő betegnek van nyilvánítva és 200 kilóméterre lakik tőlünk így ritkán találkozunk. Nála ugyan nincs cigi, de van irtó bűz (pisi, kaka), van, hogy napokig nem húzza le a wc-t+ mocsok, kosz, állott szag, csótány, minden amit el tudsz képzelni. Fizetünk neki heti 1x takarítónőt, de semmit nem ér. Többre sajnos nekünk sincs pénzünk. A férjem ezt elfogadja, ha megyünk nem erőlteti, hogy felmenjünk az öreghez, egy étteremben vagy cukrászdában találkozunk, nyáron játszóterezünk, télen játszóházazunk. Beszélgetünk, majd hazavisszük és ő is hazamegy.

2013. dec. 3. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Mármint hazavisszük és mi is hazamegyünk:)
2013. dec. 3. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Nemtudom milyen a kapcsolatotok de nem tudsz esetleg finoman beszélni vele erről?:

"Nézze Jucus néni,én nagyon szeretném ha a gyerekeim néha 1-1 órát eltölthetnének a nagymamájuknál de amíg ilyen retekbányában él nem szívesen jövünk magához!Nagyon kérném,hogy legalább akkor ne cigizzen mikor itt vagyunk!"

2013. dec. 3. 21:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom :( Elég sértődékeny,mikor a férjem beszélt vele erről,az már kb.2 éve volt.Akkor azt mondta már belefáradt,és majd ha mi is ennyi idősek leszünk,mi is ilyenek leszünk.Megjegyzem 46 éves.Aztán mondtam a férjemnek,hogy ezt erre nem lehet fogni,mert bármennyi idős legyen az ember,attól még nem kell így élni,mamám 81 éves,mégsem él disznóólban,anyukám is 55és ő is egyedül él,rendben.Nem tudom,lehet,hogy a karácsonyi közös nagytakarítás jó ötlet...valamivel muszáj próbálkoznom.
2013. dec. 4. 07:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Az ápoltság nem életkor kérdése, hanem az igényességé, és egészen addig amíg valaki mozgásképes, addig meg tudja oldani, ha akarja.
2013. dec. 4. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!