Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A nagyon-nagyon büdös műanyago...

A nagyon-nagyon büdös műanyagot tartalmazó Ju Da Long Toys lehet mérgező?

Figyelt kérdés
Ma vettem Régio Játékbolt hozza be Kínából, de ma már mindent szinte Kínában gyártanak. Nem volt olcsó egyáltalán, dzsungel építőjáték. Iszonyúan büdös a növények levele. Mit tennétek? Szülinapi ajándék volt.

2013. febr. 28. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Felbontottatok?Ha nem,hatha visszacserelik....De ha nem,es aggodsz,akkor inkabb ne add oda.Nem hinnem,h mergezo,bar nem ismerem a jatekot,de ha ketelkedsz,ne add oda,semekkora osszeg nem lehet fontosabb,mint a gyermeked es a sajat nyugalmad!
2013. márc. 1. 17:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, én is erre gondoltam, 4 ezer ft volt, de inkább nem adom oda, égett gumi szaga van.

Vettem helyette Maximilian Family-t semmi szaga nincs.

2013. márc. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!