Mitől lehet "büdös" a 2,5éves kislányom szája? Másnál gyerekénél is volt ilyen?
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem hogy torokgyulladás! Nem fájlalja semmiét,nem köhög,nem hapcizik,nem levert semmi. Ugyan olyan rosszcsont mint máskor,és ezt a fura szagot már 1hete is éreztem!:D
A "szagot" csak akkor érezni ha az ember odahajol,de ha be van csukva a szája akkor nem. És nem is büdös inkább "fura".
Első vagyok.
Azért gondoltam, hogy a foga miatt lehet, mert azt írtad, hogy "fura álott szagú" én ugyanígy fogalmazom meg a fima szájszagát amikor jön a foga, ilyen jellegzetesen furcsa, nem tudom leírni milyen szaga lesz a szájának. De neki egészen 6 hónapos kora óta van ez, így ma már tudom, hogy ha érzem ezt a szagot, akkor hamarosan itt a fog. (bár előtte ő szenved, szóval a szag nélkül is tudom) A torok vagy mandula gyulladásnak megint egy másik nagyon jellegzetes szaga van, hála az égnek a fiamon még nem tapsztaltam, de amikor gyerek voltam én magamon is éreztem ezt a szagot, így tudom, hogy ez egészen más, az gyulladt büdös "beteg"szag. A fogzás szag az egészen más.
Szóval szerintem csak a foga jön a lányodnak is, és amint kibújik akkor szagold majd meg a száját, és tuti nem fogod érezni ezt a szagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!