Betegség, járt már így valaki? Ugy nem valami halálos kór.
Semmi tünet most, nem fájlalja semmijét, és inni iszik enni eszik még csak nem is mondanám hogy rossz az étvágya, ha nem lázas jókedvű rosszcsont.
A láza 38,5ig megy fel vagyis ekkor csillapítom de eddig mindig hatott egy órán belül és fentebb nem nagyon ment egyszer sem. Harmadikától 8-9 napos lázas állapotban 2 nap másfél nap volt olyan amikor 3 óránként kellett csillapítani a többi nap a 6órát kibírta. Ja és kiütései lettek,csütörtökön de 2 orvos is azt mondta hogy a láztól, apró tű fejni piros halvány pötyik főleg a papusán. A testéről már hétfőre eltűnt az arcán kicsit még látni, és most hogy lázas volt ki is pirosodott még le nem ment...
Igen,tipikus leukémia tünet a làz meg piros torok. Főleg hasmenéssel.... Agyhalott.
Az antibiotikum a màsodik napon nem okoz hasmenést a doki meg te is ostoba vagy. Végig kellett volna szedni. Most jól megszivattàtok szegény gyereket nem beszélve arról, hogy egy kis làzra torokfàjàsra,ami inkàbb vìrusra utaló tünet, minek kell elsőre antibiotikum. Kért volna,egy tenyésztést legalàbb a doki.
Gondolom probiotikumot nem adtàl.
Túlzás volt rögtön antibiotikumot adni. Nagyon sok felsőlégúti megbetegedés vírusos fertőzésre alakul ki, erre ráépülhet egy baktériumos felülfertőződés, de csak akkor, amikor már a vírus hatására károsodott a nyálkahártya. Az antibiotikum nemigen hat a vírusokra, ha tehát már 1 nap elteltével javulás volt, láz sem volt, akkor az bizony nem baktérium volt, mert baktérium toxin okozta láz csillapodhat ugyan, de enyhe hőemelkedés még napokig lehet a délutáni ill. éjszakai órákban. Kérdés, hogy mekkora volt a láz és milyen hőmérővel lett megállapítva ??
Az antibiotikus viszont tökéletesen kiirtja a bélbaktériumokat ill. erőteljesen megváltoztatja bélflóra összetételét, károsodnak a bélbolyhok.
Talán több balfogás is volt a gyerek kezelésében. Amíg nincs 39°C feletti láza, addig nem igazán kell csillapítani azt, különösen, ha hűtőfürdővel vagy prizniccel is lehet eredményt elérni. Én amondó vagyok, hogy még torokfertőtlenítő szopogató tabletta is jobb lett volna, mint antibiotikum.
Utolsó vagyok... Csak megerősìteni tudom, hogy agyhalott vagy.
Olvasd màr vissza kérlek amit ìrtàl, mert nincs értelme, és az eredeti kérdésből jó sok fontos info kimaradt. Ahhoz meg külön gratulàlok ha 3 órànként csillapìtottad a làzàt( csak bìzni tudok benne, hogy nem gyógyszerrel).
Szegény, neked aztán jól leüvöltik itt a fejedet. Szerintem nem hibáztál. A Curamtól az én lányomnak is ment a hasa, kb. a második naptól. Dokinéni mondta, hogy elég soknál ez van.
Valószínű, hogy vírusfertőzése van a fiadnak. A pöttyök is amiatt vannak. Mi is voltunk egyszer elhúzódó láz miatt vérvételen (és igen: leukémiát is ki akarták zárni), de akkor mondjuk az én kislányom napok óta nagyon levert volt, nem is evett, stb. Szerencsére nem volt semmi komoly, a vérvétel lezajlott vírusfertőzést mutatott. Szerintem nálatok is ez lesz.
Nem , nem valahogy elírtam. Kedden este kezdődött a hasmenés, és ezért a szerda esti és csütörtök reggeli adag maradt ki, önkényesen a saját döntésem alapján.
Ok értem hogy elrontottam de megijedtem , mert ilyen fekete vízes kaki még nem jött belőle soha.
Nem beteges gyerek kb csak oltásokra jártunk eddig. Szeptember végén kezdtük a napközit, és a hrgt azóta már ezen kívül 3x volt beteg :( Nem vagyok rutinos, nem akarok rosszat , de tényleg. Éjszaka rohantam vele hétvégén ha úgy volt az ügyeletre mert fájlalta a fülét, nem vártam 1 napot sem az orvosra, tényleg nem akarok neki rosszat :( Nagyon féltem!! És mindig úgy járok el ahogy az orvosok tanácsolják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!