Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Betegség, járt már így valaki?...

Betegség, járt már így valaki? Ugy nem valami halálos kór.

Figyelt kérdés
2,5 éves kisfiam 3.án lázasodott be először. Piros volt a torka kapott valami c betűs antibiotikumot első nap már láztalan volt,de 2nap után csúnya hasmenést kapott és két adagot kihagytam mert csak utánna értem el a doktornőt és nem mertem adni neki.Erre ő leállított mivel javuét a torka és leesett a gyógyszerszint. 4 nap után visszalátasodott kapott klacidot tegnap volt az utolsó 7. Napja erre ma délben lázzal kelt. Telljesen kivagyok idegileg hogy mi lehet ez. Nem fájlal semmit. Hétfőn éátta a doki szép volt a torka. Ma elvittem a füll orr gégészetre ott sincs gond. Holnap vérvétel és vizelet vizsgálat de addig meghalok itt idegeségemben. Én már minden féle leukémiárá gondolok és egyebekre...valaki tapasztalt esetleg ilyet?
2016. dec. 20. 19:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
41%
És ilyennek van gyereke????
2016. dec. 20. 20:09
 2/33 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm!
2016. dec. 20. 20:11
 3/33 anonim ***** válasza:
92%
Bakker, antibiotikumot, ha elkezdi valaki, akkor azt végig kell szedni. Egyébként csak rezisztens baktériumokat növesztesz a gyerekben, aztán persze, hogy még betegebb lesz.
2016. dec. 20. 20:24
 4/33 anonim ***** válasza:
20%
Az orvos állította le az antibiotikumot, írta.
2016. dec. 20. 20:30
 5/33 anonim ***** válasza:
69%

Igen, az antibiotikumot optimális esetben végig kell szedni, de nem akkor ha súlyos tüneteket okoz a szedése.

Bármi baja lehet, de a komolyabb betegségeknek rendszerint nincs ilyen influenzás előzménye, ezen nem aggódnék. Lehet, hogy virusfertözése is van, vagy csak az van, amin nem tudott segíteni az antibiotikum.

2016. dec. 20. 20:31
 6/33 anonim ***** válasza:
93%
Mivel először nem kapta meg az antibiotikumot a kellő adagban, kapott egy jó kis felülfertőződést. Milyen orvos az, aki olyat mond, hogy már jól van, hagyja abba az antibiotikumot?? Ilyen nincs. Mindenki tudja, hogy a tünetek elmúlása után is tovább kell szedni. Úgyhogy vagy kamuzol, vagy válts orvost.
 7/33 A kérdező kommentje:

Ok ok, de fekete büdös hasmenést kapott, és a tájékoztató tele volt bélgyúlódásos és gyomorvérzéses mellékhatásokkal, a doktornőt meg nem értem el.

És azóta egy teljesen elfogyasztott antibiotikum kúrán vagyunk túl 1 napja.

8/33 anonim ***** válasza:
93%
Antibio mellett Normaflore-t is szoktak ajánlani.
2016. dec. 20. 20:33
 9/33 anonim ***** válasza:
38%
Ne aggódj! A legtöbb gyerek állandóan betegeskedik 2-től 5 éves korig. Remélem, hogy semmi komoly!!! Ne idegeskedj, mert attól nem lesz jobb. Amúgy inni tud eleget?
2016. dec. 20. 20:33
 10/33 anonim ***** válasza:
82%
Ugye nem Dalacin volt az első?
2016. dec. 20. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!