Betegség, járt már így valaki? Ugy nem valami halálos kór.
Figyelt kérdés
2,5 éves kisfiam 3.án lázasodott be először. Piros volt a torka kapott valami c betűs antibiotikumot első nap már láztalan volt,de 2nap után csúnya hasmenést kapott és két adagot kihagytam mert csak utánna értem el a doktornőt és nem mertem adni neki.Erre ő leállított mivel javuét a torka és leesett a gyógyszerszint. 4 nap után visszalátasodott kapott klacidot tegnap volt az utolsó 7. Napja erre ma délben lázzal kelt. Telljesen kivagyok idegileg hogy mi lehet ez. Nem fájlal semmit. Hétfőn éátta a doki szép volt a torka. Ma elvittem a füll orr gégészetre ott sincs gond. Holnap vérvétel és vizelet vizsgálat de addig meghalok itt idegeségemben. Én már minden féle leukémiárá gondolok és egyebekre...valaki tapasztalt esetleg ilyet?2016. dec. 20. 19:48
2/33 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm!
2016. dec. 20. 20:11
3/33 anonim válasza:
Bakker, antibiotikumot, ha elkezdi valaki, akkor azt végig kell szedni. Egyébként csak rezisztens baktériumokat növesztesz a gyerekben, aztán persze, hogy még betegebb lesz.
4/33 anonim válasza:
Az orvos állította le az antibiotikumot, írta.
5/33 anonim válasza:
Igen, az antibiotikumot optimális esetben végig kell szedni, de nem akkor ha súlyos tüneteket okoz a szedése.
Bármi baja lehet, de a komolyabb betegségeknek rendszerint nincs ilyen influenzás előzménye, ezen nem aggódnék. Lehet, hogy virusfertözése is van, vagy csak az van, amin nem tudott segíteni az antibiotikum.
6/33 anonim válasza:
Mivel először nem kapta meg az antibiotikumot a kellő adagban, kapott egy jó kis felülfertőződést. Milyen orvos az, aki olyat mond, hogy már jól van, hagyja abba az antibiotikumot?? Ilyen nincs. Mindenki tudja, hogy a tünetek elmúlása után is tovább kell szedni. Úgyhogy vagy kamuzol, vagy válts orvost.
7/33 A kérdező kommentje:
Ok ok, de fekete büdös hasmenést kapott, és a tájékoztató tele volt bélgyúlódásos és gyomorvérzéses mellékhatásokkal, a doktornőt meg nem értem el.
És azóta egy teljesen elfogyasztott antibiotikum kúrán vagyunk túl 1 napja.
2016. dec. 20. 20:31
8/33 anonim válasza:
Antibio mellett Normaflore-t is szoktak ajánlani.
9/33 anonim válasza:
Ne aggódj! A legtöbb gyerek állandóan betegeskedik 2-től 5 éves korig. Remélem, hogy semmi komoly!!! Ne idegeskedj, mert attól nem lesz jobb. Amúgy inni tud eleget?
10/33 anonim válasza:
Ugye nem Dalacin volt az első?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!