Mikuláscsomag: játék vagy ehető dolog? Mennyit szánsz/tudsz rászánni?
Mindkettő. (Nálunk tegnap este volt Mikulás.)
Egyik lányom (8 év) színes ceruzát, könyvet kapott, kesudiót, mandulát és csokikat, a másik (4 év) színezőt, pici kamiont, és szintén csoki, mandula, kesudió.
Közösen kaptak szövegkiemelő filceket és radírokat.
Rászánni bármennyit tudok. De nem akarok.
3,5 éves a fiunk, csak csomagot kap a Mikulástól. Abban sok és minőségi édesség van.
Ajándékot karácsonyra kap.
nekem 6 és 4 évesek.
kaptak 2 db csokimikulás, 6db minicsoki figurát, egy angy halom mogyorót, és 2 kifestöt. egy doboz kisdoboz fagyit és egy m´ßezespuszedlit(az egyik az egyiket a másik a másikat szereti)
2-es válaszoló, én is így vagyok vele :-).
Kb. 1500-1800 Ft értékben kapott mindkettő. Nálunk gyerekként az volt a szokás, hogy a Mikulás édességet, a Jézuska tárgyi dolgot (játék, könyv)hoz. Nem is bírnánk anyagilag máshogy (2 saját gyermek és 2 keresztgyermek).
szia, nekünk 2 éves múlt a fiúnk.
kapott mind a két fajtát. egy 10db-os filctoll készletet kapott. meg mellé egy magunk összeállított csoki csomag. kinder tojás, szerencsénkre kis autó volt benne :) , 8 db-os kinder szelet, egy milka mikulás, egy kis nápolyi szelet és 3 db szaloncukor. ez kb összesen 1500ft volt. tudtunk volna többet is rászánni, de így is jó pár napra elegendő csoki lett, főleg hogy a férjem munkahelyéről is kapott egyet, abba is volt, pilóta keksz, ropi, gumicukor, bounty, müzliszelet, 7days, kis mikulás. azt hiszem ennyi. :) tehát ha még be is segítek az evésbe egy jó időre elég lesz :)
és te kedves kérdező?
vegyesen.
Rokon gyerekeknek a csoki és gumicukor mellé 1-1 színezőt hozott a mikulás, saját gyereknek ezek mellé még 1 pokemonos meglepetéstojást, és egy transformerst (ezt kért, és hát muszáj volt, mert én törtem el).
gyerekenként olyan 500 ft volt, plusz ugye a robot meg a tojás otthon (+700 ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!