Az normális dolog, hogy minden kék színű ehető dologé bolondulok (nem ehetőé is)? Többi lent
Figyelt kérdés
Ha meglátok kék színű folyadékot erős késztetést érzek, hogy megigyam. Imádom a Courasot, bocs nem tom hogy írják, meg a kék enyóitalokat. A kék gyümölcsök kivételével minden ilyen színű ételért rajongok. Az égszínkék marcipántömb a gyengém...ahh. Pedig nem a kedvenc színem, és másba pl. ruha nem szeretem. Elvileg ösztönösen, mivel a természet nem alkotott ilyen színű élelmet, ódzkodnom kéne. Ez mitől lehet?XD2012. nov. 30. 20:59
1/3 A kérdező kommentje:
És már a kék szájöblítőket is kortyolgatom, meg a lóbalzsamot is megkóstoltam.
2012. nov. 30. 21:01
3/3 anonim válasza:
Tudtam én, hogy túl jó dolog az a Powerrade. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!