Aftás torokgyulladás, új keletű dolog, vagy csak nekem újdonság?
3.5 és 2 éves gyerekeim vannak. Kicsi bölcsis, nagy ovis, kicsi kezdte, nagy azonnal elkapta. Volt már nálunk több minden, torok-fül-tüdő-hörgő gyulladás, de aftás torokgyulladás ... még életemben nem hallottam ilyet....
Most ez a "módi"? vagy egész véletlen "kaptuk" el?
4 napja nem esznek és isznak a gyerekeim, pedig jó evők-ivók, max 2-3 Tuc keksz és fél deci folyadék.... ezt is sírva.... Már együtt sírunk.... A dokinő rázza a fejét, "szegény gyerekek, adjunk ecsetelőt" ennyi....
Mire számítsak még? Akinek ez ismerős, tudnál valamit javasolni, mit hogy próbáljak?
Cataflame cseppet adok nekik, a doktornő nem javasolta viszont látható eredménye van... Más egyéb esetleg? Kétségbe vagyok esve.
Köszönöm.
Lányomnak volt ez a felső légúti akármi, én elkaptam tőle mint torokgyulladás, doki nem írt fel semmit. Másnap mentem vissza mert nem bírtam nyelni, a vírusos torokgyulladás felülfertőződött baktériummal, kaptam rá antibiotikumot, és fül-orr gégészeten ecsetelték 2-szer egy héten a torkomban az aftákat, így múlt el kb. másfél hét alatt.
Csak pépeset tudtam enni meg leveseket, de felnőttként is egy szenvedés volt.
Köszönöm a segítségeteket!
TamtumVerdét megpróbálom, de a doki nem ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!