Hogyan lehet a leggazdaságosabban felöltöztetni mikulás ünnepre egy gyermeket, hogy ne nézzen ki bénán?
Szóval gondoltam, hogy hímzek egy régebbi pólójára valami mikulásos dolgot, vagy veszek vasalható matricát, de ahogy az összkép a képzeletimben előttem lebeg, olyan érdekesen nézne ki..
Használtan semmi hasonlót nem találok a méretében, de több ezrekért meg egy alkalomra nem akarok venni semmit, pláne, hogy valami vékony felső kellene(vagy max mellény), mert a bölcsiben nem pulóverben vannak.
kockás, fehér ing stílus nem tetszik
valami szarvasos, mikulásos, karácsonyfás, hópelyhes cukibb dolgot szeretnék
Persze nem előírás, csak én szeretem megadni a módját az ünnepeknek, amíg lehet öltöztetni egy gyermeket, de bohócot persze nem csinálok belőle, hanem csak úgy diszkréten, lightosan.
vettem egy vékonyabb felsőt, hóemberes.
Nagyon szép, aranyo lehetett a piros bodys fehér kantáros kisgyermek is :) Ilyesmire gondoltam én is.
Amúgy kimondottan ünneplője nincs a gyermekemnek, mert kiráz a hideg a fehér ing, fekete nadrág és hasonló szettektől kisgyermekeknek. Abszolut nem stílusom felnőttesen öltöztetni őket. Múltkor a Zarában láttam kicsi lányra duplasoros gombolású, szövet, kihajtós galléros kabátot, derékövvel, szerintem durva egy gyermeknek
Fehér inges dolog engem is irritál :)
De pont most vettünk világoskék inget, szürke kötött yohohoho feliratos felsővel a c&aban.
Én kamaszkorban (16-17 év) mindig manónak öltöztem.
Zöld halászgatyó, térdzokni, valami kényelmes felső, vagy blúz, és manósapi (csengettyűvel). A ruhatáramban minden megvolt hozzá, úgyhogy... :)
Valamire ráérezhettem, mert a párom most, 27 évesen az ő manócskájának becéz (pedig háromnegyed éve vagyunk csak együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!