Mennyire durva így felöltöztetni egy kisfiút az oviba? Nem túl lányos?
Nem lányos ruhák. A harisnyái fiúsak, kékek, autósak, vonatosak, repcsisek, a rövidgatyák is fiúsak, vagányak.
De azt hiszem mégiscsak bepróbálkozom a melegítőnadrággal. Ha a többieken is az van, talán neki sem lesz ellene kifogása. Farmert nem szeretnék játszósnak ráadni, mert szerintem kényelmetlen egész nap abban csúszni-mászni.
Nálunk volt, hogy az óvónők kérték, hogy így menjenek a kisfiúk oviba télen. Tehát alul harisnyanadrág, arra a kimenős naci. Átöltözésnél csak a felső nadrágot kell levenni és rövidnadrágot húzni. Igazából praktikus öltözésnél is. Volt 1-2 kisfiú akit így öltöztettek, de azért a többség szabadidőnadrágban volt. Főleg kiscsoport környékén jellemző, a nagyobbakat már inkább zavarja.
Én sem igen szoktam így öltöztetni a fiamat, ő szereti a melegítőnadrágokat, és inkább azt adtam rá alulra, zokniba tűrtem, és ráadtam a vastagabb nadrágot/overált. Így csak levettem a felső nadrágot róla, kihúztam a szárát a zokniból és mehetett a csoportba.
Engem mondjuk nem zavarna a látványa, hiszen inkább érezze jól magát, játszon sokat, és ne az öltözködéssel menjen el az ideje:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!