Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire durva így felöltöztet...

Mennyire durva így felöltöztetni egy kisfiút az oviba? Nem túl lányos?

Figyelt kérdés
Nem szereti a melegítőnadrágot, ezért harisnyát adok rá rövidgatyával. Itthon sokszor van így, de nem tudom, hogy oviba öltöztethetem-e így.
2011. okt. 7. 10:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem gáz. Nem kockáztatnám meg így közösségben, hogy esetleg kicsúfolják. Otthon okés amúgy, bár én nem szoktam így öltöztetni.
2011. okt. 7. 10:56
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
amig nem virágos,rózsaszin,halványlila...
2011. okt. 7. 10:57
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem lányos ruhák. A harisnyái fiúsak, kékek, autósak, vonatosak, repcsisek, a rövidgatyák is fiúsak, vagányak.

De azt hiszem mégiscsak bepróbálkozom a melegítőnadrággal. Ha a többieken is az van, talán neki sem lesz ellene kifogása. Farmert nem szeretnék játszósnak ráadni, mert szerintem kényelmetlen egész nap abban csúszni-mászni.

2011. okt. 7. 11:04
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
hát oviba én sem adnék rá ilyent,de otthonra sem,vegyél neki pamut hosszú nadrágot ami nem melegítő,vagy csak simán a a harisnyát add rá,minek a fölé még rövidnadrág,egy hosszabb pulcsi rá és mehet játszani.
2011. okt. 7. 11:50
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
én pont tegnap beszéltem az anyukámmal erről hogy ha hidegebb lesz hogy öltöztessem fel a gyereket az oviba és ő pont ezt a kombinációt mondta mint te hogy harisnya meg rövid gatya.mi is így voltunk az oviba. szerintem nem gáz
2011. okt. 7. 12:07
 6/20 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk volt, hogy az óvónők kérték, hogy így menjenek a kisfiúk oviba télen. Tehát alul harisnyanadrág, arra a kimenős naci. Átöltözésnél csak a felső nadrágot kell levenni és rövidnadrágot húzni. Igazából praktikus öltözésnél is. Volt 1-2 kisfiú akit így öltöztettek, de azért a többség szabadidőnadrágban volt. Főleg kiscsoport környékén jellemző, a nagyobbakat már inkább zavarja.

Én sem igen szoktam így öltöztetni a fiamat, ő szereti a melegítőnadrágokat, és inkább azt adtam rá alulra, zokniba tűrtem, és ráadtam a vastagabb nadrágot/overált. Így csak levettem a felső nadrágot róla, kihúztam a szárát a zokniból és mehetett a csoportba.

Engem mondjuk nem zavarna a látványa, hiszen inkább érezze jól magát, játszon sokat, és ne az öltözködéssel menjen el az ideje:)

2011. okt. 7. 12:13
 7/20 anonim ***** válasza:
29%
nagyon gáz
2011. okt. 7. 12:24
 8/20 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk a családi napközi is pont így kérték, most az oviban beküldtem már a harisnyát, de csak arra az esetre, ha kivinnék, és úgy látják, h hűvös van, h csak melegítőben legyen az udvaron.
2011. okt. 7. 13:25
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk most a kiscsoportban azt kérték hogy télen a gyerek bent harisnyába legyen, kislány szoknyával, kisfiú rövidnacival. Ha kimennek leveszik a szoknyát/rövidnacit és a harisnyára adják a kinti hosszú nadrágot.
2011. okt. 7. 14:03
 10/20 anonim ***** válasza:
80%
Miért lenne gáz? nem 18 évesen öltözködik így, nekem ugyan lányom van,de simán ráadnám fiúra is a fiús autós harisnyát, semmi lányos nincs benne..
2011. okt. 7. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!