Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire durva így felöltöztet...

Mennyire durva így felöltöztetni egy kisfiút az oviba? Nem túl lányos?

Figyelt kérdés
Nem szereti a melegítőnadrágot, ezért harisnyát adok rá rövidgatyával. Itthon sokszor van így, de nem tudom, hogy oviba öltöztethetem-e így.
2011. okt. 7. 10:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Aki szerint gáz: nem az a lényeg, hogy a gyerek védve legyen, mondjuk a dereka, meg ne fázzon meg? Mit kell divatozni?
2011. okt. 7. 15:55
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

nem gáz és nem lányos - és nálunk az oviban sokan vannak így kisfiuk. fiam is sokszor van így öltözve- szerintem semmi gond nincs vele.

persze hogy kék meg fius harisnya és fius nadrág- nyilván ha rózsaszín lenne az gáz lenne. :)

Szerintem tök rendben van.

Tesóm fia is így jár oviba, sőt ő volt bölcsis is minden kisfiu így volt télen. :)

2011. okt. 7. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

elnezest, de akik szerint gáz, megírnák, hogy miért gáz?

(én egyébként simán harisnyát adnék rá csak, nekünk ilyen vastag harisnyaink vannak, nem vekonyak, sok klassz mintaval)

anyukam szerint a sima harisnya a gáz, és amikor vele ment sétálni, rárakott a gyerekre egy rövidgatyát is (nem értettem, hogy miért, szerintem felesleges, de nem gáz)

bár harisnyanadrágja válogatja. ami nekunk van, az inkább "leggings" típus, ha érted mire gondolok.

2011. okt. 8. 01:33
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

hosszúgatya alá télen rendben van a harisnya de rövidgatyával nem való kisfiúra sztem

ha nem szereti a tréningnadrágot adj rá nem tréning hosszúnadrágot!

2011. okt. 8. 14:09
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Hogyhogy miért gáz, mert lányos! És harisnyában nadrág nélül utára? Ez nem divat kérdése, egyszerűen fura így öltözni, például pizsamában se megy az ember utcára meg fürdőköntösben se, pedig abból sincs ki a dereka. Vannak, akik szoknyában járatják a fiukat az utcán, mert a gyereknek épp olyanja van, meg könnyebb benne pisiltetni... Biztos nagyon praktikus, de könyörgök ?!?!Egy kisfiú öltözzön kisfiúsan, egy kislány meg kislányosan, nem kell a brendonban vásárolni, jó a turkáló is!
2011. okt. 8. 14:13
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
Azért gáz, mert kifigurázhatják a többiek. Te hogy éreznéd magad, ha a többi fiú körberöhögne, mert szerintük anya lánynak öltöztetett. Nem az a lényeg, hogy te hogy gondolod, hanem az, hogy a közösség hogy gondolja. Ha pedig lázadni akarsz az átlag ellen, azt tedd a saját szakálladra és ne a gyerekére.
2011. okt. 8. 23:15
 17/20 anonim ***** válasza:
63%

Vajon a gúnyolódó gyerekek az álláspontjukat nem a szüleiktől hallják?

Vajon miért jutna eszébe egy gyereknek, hogy egy vonatos harisnya egy rövidnacival lányos?

És ahogy a kommentekből látszik, más is öltözteti így a gyerekét, sőt az óvónő is kéri így.

2011. okt. 9. 11:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Anyósom pont tegnap mesélte, hogy ő is a fiait (3 fia van), így öltöztette a bölcsibe/oviba. Akkoriban senki sem csúfoltak amiatt, sőt minden kisfiú így volt. Nálunk a bölcsiben külön kérték, hogy harisnya felé egy rövidnadrágot adjunk, mert könnyebb öltöztetni a gyereket. Mert ha nincs rajta harisnya , csak nadrág, akkor ők nem fogják ráadni ha kimennek az udvarra, mert nincs rá idejük.
2011. okt. 9. 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:
A gyerekek nem buták, kedves anyukák, csak kicsik. Tudják ők azt maguktól is, hogy a bácsik nem szoktak harisnáyban járni, pláne nem rövdnadrággal, csak a nénik. Ennyit azér kinézhetnénk a gyerekeinkből.
2011. okt. 9. 13:40
 20/20 anonim ***** válasza:

"Vajon a gúnyolódó gyerekek az álláspontjukat nem a szüleiktől hallják?

Vajon miért jutna eszébe egy gyereknek, hogy egy vonatos harisnya egy rövidnacival lányos?

És ahogy a kommentekből látszik, más is öltözteti így a gyerekét, sőt az óvónő is kéri így."

Szerinted ez a gyereket mennyire érdekli amikor kinevetik?

2011. okt. 9. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!