Hogyan lehet a leggazdaságosabban felöltöztetni mikulás ünnepre egy gyermeket, hogy ne nézzen ki bénán?
Szóval gondoltam, hogy hímzek egy régebbi pólójára valami mikulásos dolgot, vagy veszek vasalható matricát, de ahogy az összkép a képzeletimben előttem lebeg, olyan érdekesen nézne ki..
Használtan semmi hasonlót nem találok a méretében, de több ezrekért meg egy alkalomra nem akarok venni semmit, pláne, hogy valami vékony felső kellene(vagy max mellény), mert a bölcsiben nem pulóverben vannak.
kockás, fehér ing stílus nem tetszik
valami szarvasos, mikulásos, karácsonyfás, hópelyhes cukibb dolgot szeretnék
hihetetlen, de sehol nem kapni...
a face csoportokban van egy pár, egyik sem a mérete, mert babákra való. a gyermekem 96 cm. vagy nagy pulcsikat árulnak, meg kockás ingeket..
üzletekben több ezer ft.
Vegyél olyat, ami nem csak egy alakommal hordható. Hanem majd pl. otthon is szívesen öltöztetnéd abba az ünnepek alatt.
Egyébként szerintem nem kell feltétlenül piros, vagy mikulásos, vagy rénszarvasos. Csak legyen csinibb, ünnepibb, mint az átlagos, hétköznapi öltözete.
Iskolában sem mikulásos ruhában kell menni ünnepségekre, hanem ünneplőben :)
én csak a színösszeállításra figyelnék, minta nem kell. tehát vagy piros-fehér vagy piros-zöld lenne a ruha a gyereken.
anno enyám tök cuki volt: piros bodyra ráadtam egy fehér bársony kantáros nadrágot és ennyi. ha lett vona piros vagy zöld kardigán, azt is megkapja, de nem volt. ellenben otthon még néhény énykép erejéig adtam rá egy mikulássapkát. jó képek lettek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!