Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák válaszolnátok minel...

Anyukák válaszolnátok minel többen? Nagyon ki vagyok lelkileg!?

Figyelt kérdés

Ovis fiam két hetente beteg. Pedig már középsős.

Egy hete itthon van fülgyulladassal előtte taknyos.volt most meg újra lázas és megy a hasa.pedig most közösségben sem volt. Én ezt nem bírom lelkileg. Rá adásul van egy öccse is akit miatt mindig pluszban aggodhatok ha ilyen van.

Azért vagyok ennyire stresszes mert pár éve a gyerekek előtt nagy bánat ért bennünket a férjemmel ezt most nem reszleteznem.

Igaz nincs köze semmi gyermekbetegseghez de ettól függetlenül már mindenért panikolok.

Ezért is....

Nem hiszem el h tegnap volt egy hete h fulgyulladasa lett erre ma meg hasmenese van és lázas.

Ilyen van? Ilyen létezik h egy gyerek ilyen sűrűn legyen beteg?

És én hogy kezeljem ezt? Úgy érzem akárhányszor beteg hogy elajulok az idegtol. A férjem meg bosszankodik h nem tudom kontrollálni magam és h egyből panikolok egy tusszentesnek is.

De leginkább a láz ami kikeszit 😞

2016. dec. 4. 19:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%

"Azért vagyok ennyire stresszes mert pár éve a gyerekek előtt nagy bánat ért bennünket a férjemmel ezt most nem reszleteznem.

Igaz nincs köze semmi gyermekbetegseghez de ettól függetlenül már mindenért panikolok. "

El nem tudom képzelni mi lehet az, amin nem tudsz túl lépni, nem tudsz épeszű gondolkodni - és ennek tudatában gyereket vállalsz, ráadásul kettőt is,

2016. dec. 5. 13:10
 22/33 A kérdező kommentje:
Addig jo kedves utolsó míg elképzelni sem tudod,ne is akard.
2016. dec. 5. 13:24
 23/33 anonim ***** válasza:
41%
De ha tudtad, hogy nem tudsz rajta túl lépni, akkor minek vállalta gyereket? És ha már vallaltal egyet és feltűnt, hogy továbbra se vagy "normális " -és nem sertesnek szanom- akkor minek vallaltal meg egyet? Előbb ki kellett volna kezeltetned magad.
2016. dec. 5. 13:36
 24/33 A kérdező kommentje:

Ebből szerintem nem lehet....egy élet sem lenne rá elég. Akkor ne vállaltam volna soha gyereket?

Ennyire nen éreztem magam labilisnak amúgy mint most. Lehet telitodtem. Nem bírom már gondolom ezt a sok stresszt.

2016. dec. 5. 13:53
 25/33 anonim ***** válasza:
77%

Nézd, ha egy gyerekbetegseget nem tudsz normálisan lereagalni -márpedig nem tudsz, hiszen kiborulsz rajta -akkor igen, hiba volt a gyerekvallalas.

Ha a terápia nem tudott rendbehozni, akkor még másik szakembert kell keresni

2016. dec. 5. 14:09
 26/33 A kérdező kommentje:
Néha azt hiszem csak az én gyerekem szed össze ilyen sűrűn mindent. Oké tudom h más gyereke is beteg de azért ott 2 betegség közt van szünet. Nekünk nincs
2016. dec. 5. 14:15
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
A fiam egy hetet ment, egy hetet itthon volt, 2 napot ment, megint beteg lett...ez ilyen, próbálj megnyugodni. Próbáltatok már valamilyen immunerősítőt? Mi most az Immunotrofina-t szedjük, eddig bevált (már 2 hete egy huzamban ment bölcsibe, ilyen még nem volt), de nem akarom elkiabálni. 2,5éves kisfiú
2016. dec. 5. 17:21
 28/33 A kérdező kommentje:
Igen mar több felet kiprobaltunk.
2016. dec. 5. 18:04
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Én megértelek, pont ilyen voltam,mint te, a láznál féltem a legjobban. Bölcsis kora óta beteges /2-3 nap bölcsi 2 hét otthon/, középsős korában elvittem immunológiára kivizsgáltatni. Kiderült, hogy immunszegény. Próbáltunk rengeteg immunerősítőt, igazából 2 dolog segít valamit. 1. Idővel erősödik (most 8 éves, már jobb az immunrendszere), 2. tiszta méhpempő. Idővel én is rengeteget edződtem. Kitartást!
2016. dec. 5. 18:54
 30/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A mehpempot már mástól is hallottam h nagyon jó. De vajon gyerekeknek melyik fajtát lehet szedni?

2016. dec. 5. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!