Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi jobb a gyerekeknek? Lelkile...

Mi jobb a gyerekeknek? Lelkileg nem bírom.

Figyelt kérdés
Folyton feszült vagyok,örlődök.A házasságunk egy ideje nem olyan,amilyennek lennie kellene.Emiatt boldogtalan vagyok.Nem tudom önmagamat adni a gyerekeimnek.Néha úgy érzem el kellene mennünk a gyerekekkel,de akkor meg elszakítom őket az apjuktól.Így meg én megyek tönkre.
2016. ápr. 28. 09:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Tegyétek rendbe a párkapcsolatot!

Mennyit vagytok kettesben? Jártok együtt valahová?

2016. ápr. 28. 09:23
 2/21 anonim ***** válasza:
Ideálisan és látatlanban gondolom az lenne jó, ha mindenki ki tudná önteni a lelkét valakinek, kipihenné magát a napi rutinból és utána megpróbálnátok újult erővel rendbe hozni a házasságot.
2016. ápr. 28. 09:26
 3/21 anonim ***** válasza:
Mi a baj a kapcsolattal ?
2016. ápr. 28. 09:26
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem sokat vagyunk együtt,de akkor is sokszor feszült a hangulat.Nem tudunk normálisan szólni egymáshoz.Egy darabig próbáltam rendbehozni,nem vissza szólni,de már belefáradtam.
2016. ápr. 28. 09:36
 5/21 anonim ***** válasza:
Működik a testi kapcsolat?
2016. ápr. 28. 09:37
 6/21 anonim ***** válasza:
95%
Ha a férjed nem partner a kapcsolat javításában, akkor el kell válni. A gyerekeket meg nem kell elszakítani az apjuktól, ugyanúgy találkozhatnak vele utána is, ha te nem akadályozod ezt meg.
2016. ápr. 28. 09:40
 7/21 anonim ***** válasza:

Hosszú távon semmiképp sem jó egy rossz házasságban élni és úgy nevelni gyerekeket.

Beszélj a pároddal, próbáljátok helyre hozni a kapcsolatotokat, ha ő nem hajlik e felé, akkor nincs más, váljatok el. Szerintem sokkal rosszabb lehet neked is és a gyerekeknek is állandó feszült hangulatban élni, ők végig nézik a ti kínlódásotokat, az sem tesz nekik jobbat mint egy válás.

2016. ápr. 28. 10:26
 8/21 anonim ***** válasza:
A gyerekeknek az a legrosszabb, ha a szülők egy rossz házasságban együtt maradnak, és érzik a felszültséget, látják hogy a szüleik nem jönnek ki jól egymással, veszekedések vannak. Inkább válj el!
2016. ápr. 28. 12:09
 9/21 A kérdező kommentje:
Közületek volt valaki hasonló helyzetben? Ott hogy alakultak a dolgok?
2016. ápr. 28. 12:44
 10/21 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a helyzet :(

A nagyobbik gyerek már tünetel miatta, szorong és stresszel, de a kicsinél is vannak jelek, hogy tényleg nem jó ez így.

Nálunk az a gond, hogy robot üzemmódban működünk. Én 8 órát dolgozom, hozom-viszem a gyerekeket suliba, oviba, edzésre, orvoshoz stb, a párom pedig vállalkozó, rengeteg megrendelése van, ha non-stop dolgozna, sem lenne elég...

Kettesben semmit sem vagyunk szinte, nem beszélgetünk a kötelezőn kívül, mert mire a gyerekek lefekszenek, addigra mi is hullák vagyunk...

2016. ápr. 28. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!