Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi jobb a gyerekeknek? Lelkile...

Mi jobb a gyerekeknek? Lelkileg nem bírom.

Figyelt kérdés
Folyton feszült vagyok,örlődök.A házasságunk egy ideje nem olyan,amilyennek lennie kellene.Emiatt boldogtalan vagyok.Nem tudom önmagamat adni a gyerekeimnek.Néha úgy érzem el kellene mennünk a gyerekekkel,de akkor meg elszakítom őket az apjuktól.Így meg én megyek tönkre.
2016. ápr. 28. 09:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szüleim vitatkoztak gyerekkoromban állandóan. Én jobban örültem volna, ha inkább elváltak volna, de nem tették.

Eltelt sok év, mindketten nyugdíjasok már és viták vannak, de most már olyan szokásos viták vannak csak.

Nem tudom, hogy mennyi idősek a gyerekek, de a kicsik mindent megéreznek, a Te feszültségedet. Ha úgy érzed nem lehet megmenteni a kapcsolatotokat, akkor lehet meg kellene fontolnitok, hogy szétmenjetek.

2016. ápr. 29. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!