Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi jobb a gyerekeknek? Lelkile...

Mi jobb a gyerekeknek? Lelkileg nem bírom.

Figyelt kérdés
Folyton feszült vagyok,örlődök.A házasságunk egy ideje nem olyan,amilyennek lennie kellene.Emiatt boldogtalan vagyok.Nem tudom önmagamat adni a gyerekeimnek.Néha úgy érzem el kellene mennünk a gyerekekkel,de akkor meg elszakítom őket az apjuktól.Így meg én megyek tönkre.
2016. ápr. 28. 09:20
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Nálunk megromlott a szüleim kapcsolata, folyton feszültség volt otthon, veszekedtek, az egész légkör fojtogató volt. Nem váltak el. Már elköltöztem, de a légkör a mai napig olyan.

Gyerekként örültem volna ha otthon nyugalom van, és nem a folytonos feszültség.

Nem tudom nálatok milyen a helyzet, de ha rosszul érzed magad, akkor válj el. A gyerekek megérzik ha valami nincs rendben. Nem kell tönkremenned benne, és nem éri meg rossz házasságban felnevelni a gyereket. Ha meg tudjátok javítani, javítsátok meg, de boldogtalanok ne legyetek.

2016. ápr. 28. 15:09
 12/21 A kérdező kommentje:

10es: ti mit próbáltok tenni hogy jobb legyen a helyzet?

11es: jobb lett volna, ha elválnak a szüleid és külön-külön, de békében nevelnek fel? vagy igy volt jobb hogy ha nem is teljesen boldogan, de együtt voltak veled?

2016. ápr. 28. 15:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám 1 éves koromban vált el, mert apukám ivott.

ÍGy boldog gyerekkorom volt, apukámmal nem is nagyon találkoztunk, és meg is halt 9 éves koromban (még mindig sokat ivott így tönkrementek a szervei), ami nem igazán rázott meg, mivel kb olyan volt számomra mint egy idegen. SOKKAL jobb, hogy anyukám elvált!!! Azt gondolom nem kell részleteznem hogy mi lett volna ilyen életvitelű férj mellett ha nem válik el...

2016. ápr. 28. 17:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: ja és anyukám szüleinek is elég rossz volt a házassága, ott nem volt alkohol vagy ilyenek, csak egyszerűen nem jöttek ki egymásnak, mindig mindennek lehordták egymást, gyakori veszekedések stb. Mikor anyukám már felnőtt lett, már ő mondta a szüleinek hogy váljanak el mert ez így nem megy tovább.. Szóval ebben az esetben is sokkal jobb lett volna mindenkinek, ha rég elválnak.
2016. ápr. 28. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Az én szüleim nagyon brutálul viselkedtek kb 12 éves koromig. Nagyon kemény időszak volt úgy 7 éves koromtól.

Az az 5 év...hát nem volt egyszerű. Aztán egyik pillanatról a másikra mindent megoldottak,apa megváltozott. Azóta eltelt 15 év. Nem is láttam még náluk boldogabb párt.

Azért írtam ezt le,hogy lásd,nem minden kapcsolat megy tönkre 1-1 mélypontnál.

Üljetek le és beszéljétek át hogyan tovább. Lehetőleg ne otthon. Lehet hogy minden "csak" a befásultság miatt van. Lazítsatok 1-2 napot mert tudod... nem csak megszerezni kell egy férfit vagy nőt,hanem megtartani is.

2016. ápr. 28. 18:25
 16/21 A kérdező kommentje:
Ma reggel is felhívtam valami miatt, nem értettünk egyet, a munkatársai előtt lehordott mindennek, kiabált velem. Miért kell ez? Miért kell folyton belém rúgni? Amúgy is padlón vagyok, de mindig tesz rá egy lapáttal.
2016. ápr. 29. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál, hogy működik-e a testi kapcsolat köztetek.
2016. ápr. 29. 10:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Eddig működött, de az ilyen veszekedések után kinek lenne kedve?
2016. ápr. 29. 12:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Beszélj vele, mondd el neki hogy ez neked fáj, ne viselkedjen így. Próbáljátok helyrehozni a kapcsolatot, de ehhez az is kell, hogy a párod is akarja a változást és tegyen is érte.

Mondd el hogy ha nem változik a helyzet már a váláson gondolkodsz.

2016. ápr. 29. 13:53
 20/21 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Nálunk jobb lett volna, ha elválnak.

De minden család más, minden élet más, sem a tesóim, sem én nem szerettük az örökös veszekedést, nem ért semmit a családi együttlét ha mindig ment a balhé.

2016. ápr. 29. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!