Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy gond ha a masfel eves...

Nagy gond ha a masfel eves kisfiamnak nem bor teli cipot veszek?

Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 23:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
A Decathlonban tökéletes, minőségi túracipők/balkancsok/csizmák vannak légáteresztő szintetikus anyagból készült a legtöbb. Miért is ne lenne minőségi? Én nem azért nem veszek bőrt, mert nem tehetem meg, hanem mert ezek a verziók jobban bejönnek a gyereknek. Régebben elefantent vettem neki, most már nagyobb a gyerek. Ha meg esetleg indokolt a szupinált, vagy egyéb problémája van a kicsinek, akkor sem az az elsődleges szempont, hogy bőrből készül-e, hanem hogy milyen a talp és a belső kialakítása. A műbör az tényleg nagyon gáz bír lenni, de a szintetikus alap esetben sokkal jobb is lehet télre. A férjemnek van egy Salewa közel 60 rongyos túrabakancsa (ténylegesen túrázik és sziklát mászik, nem sznobozásból költött rá ennyit), javarészt szintetikus anyagokból készült, itt-ott bőr illesztésekkel, nem gondolnám, hogy rossz minőségű lenne, ahogy nyilván annak is megvolt az oka, hogy miért ilyen anyagokat használt a gyártó.
2016. dec. 4. 08:43
 12/21 anonim ***** válasza:

A kérdező egy szóval nem írta, hogy mit vett a bőrcipő helyett. Rosszul szellőző, ortopédiailag helytelen műbőr cipőt vagy technikai bakancsot.

Tény, hogy a bőrcipő egyet jelent az embersk fejében a minőséggel, azon egyszerű oknál fogva, hogy drága alapanyag.

2016. dec. 4. 08:56
 13/21 anonim ***** válasza:
29%
Aki ide kiír egy ilyen kérdést, az általában nem azon töpreng, hogy pl. egy bőr Superfit helyett megvegyen-e egy Geoxot, hanem hogy ráadhat-e a gyerekre egy gagyi h&m-es műbőr divatbakancsot az ugyanúgy gagyi DDStep helyett (tisztelet a kivételnek)...
2016. dec. 4. 09:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Okéoké, értelek én titeket, ezt nem is azért írtam, csak annak válaszoltam, aki egyenlőségjelet tett a bőr és a kizárólagos minőség között. Bocsi az OFF-ért.
2016. dec. 4. 09:36
 15/21 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

A turacipo jo lenne, de meg pici hozza, par honapja jar.

Tura cipom nekem is van, hegyi turakra jartam szules elott. Ismerem a Goretexet, Texaporet, stb, de meg pici hozza , olyan kis pici a laba :)

Nem a gagyi muborre gondoltam, hanem egyeb szintetikus anyag. A legelso bor cipojet 3 het alatt kinotte ...

vagy lattam olyat aminek fele pl. bor.

2016. dec. 4. 09:57
 16/21 A kérdező kommentje:
13- as , buta dolog lenezni a kerdezoket ... kepzeld el, hogy a masodik cipoje, az oszi , epp Geox volt.
2016. dec. 4. 10:00
 17/21 A kérdező kommentje:

Es a Geox sokszor nem bor am. Amit epp most nezegettem, Geox es 100 %szintetikus!

[link]

Nem akarok ilyet venni, nem azert, csak ennyit a 20 ezres Geox ciporol.

2016. dec. 4. 10:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy jön össze a bor a teli talpú cipővel?
2016. dec. 4. 12:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Közben rájöttem, hogy nem bor hanem bőr és nem telitalpú, hanem téli talpú, csak mobilról írhattad. :)

Ilyenkos még nem kell igazán komoly kapszkodó felülettel ellátott cipőt venni, elég lehet oda a jobban szellőző bőr is. Igaz,m annak a felületi tapadási tulajdonságai nem olyan jók, de a szellőzése az optimális.

2016. dec. 4. 12:18
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

Ciki!

Mit szól a rokonság/szomszédság ha egy gyereknek - aki kinövi pár hét alatt - nem sok tízezer forintos cipőt veszel!

Egyetek zsíroskenyeret bolti zsírral, de muszáj villogni!

2016. dec. 9. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!