Nagy gond ha a masfel eves kisfiamnak nem bor teli cipot veszek?
A kérdező egy szóval nem írta, hogy mit vett a bőrcipő helyett. Rosszul szellőző, ortopédiailag helytelen műbőr cipőt vagy technikai bakancsot.
Tény, hogy a bőrcipő egyet jelent az embersk fejében a minőséggel, azon egyszerű oknál fogva, hogy drága alapanyag.
Koszi a valaszokat!
A turacipo jo lenne, de meg pici hozza, par honapja jar.
Tura cipom nekem is van, hegyi turakra jartam szules elott. Ismerem a Goretexet, Texaporet, stb, de meg pici hozza , olyan kis pici a laba :)
Nem a gagyi muborre gondoltam, hanem egyeb szintetikus anyag. A legelso bor cipojet 3 het alatt kinotte ...
vagy lattam olyat aminek fele pl. bor.
Es a Geox sokszor nem bor am. Amit epp most nezegettem, Geox es 100 %szintetikus!
Nem akarok ilyet venni, nem azert, csak ennyit a 20 ezres Geox ciporol.
Közben rájöttem, hogy nem bor hanem bőr és nem telitalpú, hanem téli talpú, csak mobilról írhattad. :)
Ilyenkos még nem kell igazán komoly kapszkodó felülettel ellátott cipőt venni, elég lehet oda a jobban szellőző bőr is. Igaz,m annak a felületi tapadási tulajdonságai nem olyan jók, de a szellőzése az optimális.
Ciki!
Mit szól a rokonság/szomszédság ha egy gyereknek - aki kinövi pár hét alatt - nem sok tízezer forintos cipőt veszel!
Egyetek zsíroskenyeret bolti zsírral, de muszáj villogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!