2 éves kisfiamnak még mindig csak 21-es a lába, ez gond?
Pontosan 23 hónapos, és még mindig 21-es cipője van, igaz Falcon, és talán egy kicsit nagyobb fajta, de akkor is max 22-esnek felel meg. Én először azt hittem ez az átlag, de ahogy itt olvasgatok, már tudom hogy nem. 1 évesen indult el, akkor 19-es volt az első szandija.
Egyébként nem kicsi, a 2 éves vizsgálaton 13,5 kg és 91 cm volt. Csak a lába nem nő valamiért :)
köszönöm a válaszokat!
mindketten magasak vagyunk, meg a felmenőink is magasak, az én lábam 39-es, de egy ideje zárt cipőben inkább 40-eset veszek, mert a jobb lábam egy picit erősebb, apáé 43-as.
Az én fiam most 27 hónapos.Most 24-es cipőt hord.Már télre 25-öst veszünk neki.
Az apjának 43-as lába van..nekem pedig 35-ös.
Nekem anyukámnak 36-os lába van és nővéremnek is 35-36os lába van.
Most vettem magamnak cipőt 2 hónapja egy zárt sportos cipőt,35-ös méretben és egy kicsit nagy rám.:)
Rendes felnőtt cipőboltba nem kapok cipőt egyáltalán.
Volt egy időszak amikor cipőkészítő csinált a lábamra cipőt. Anyukám ismerőse volt,csak sajnos elköltöztünk abból a városból.
Mindig a gyerek cipők közt kell nézegetnem, és sajnos ez az a méret ami mindig hiányos, mert rögtön elviszik:(
Lehet kicsi lába lesz a fiadnak, ezzel nincs semmi gond szerintem.Csak hogy nehéz lesz cipőt venni a későbbiekben.
Nekem apukámnak 37-38as lába van,szerintem ez kicsi lábnak számít egy férfinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!