Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nem gond ha a 6...

Szerintetek nem gond ha a 6 hónapos kisfiamnak tápszert váltok?

Figyelt kérdés
Eddig a Beba 1 adtam és az ára miatt mildibére váltanék.Van aki mildibé 2 ad,és megvan vele elégedve?
2010. nov. 11. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom mildibé 2-est eszik és ízlik neki, előtte milupa milumil ha sart-ot evett! Mi azért váltottunk, mert nem akarta megenni a milupát! A mildibével meg vagyunk elégedve, nem fáj a hasa sem és normális a széklete is!
2010. nov. 11. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hoy kinek milyeen tápszer eszik abbaája, csakis attól függ, hogy gyerekorvos milyet ír fel, melyik tápszercég "embere" .

De pl mildibé 2-es a DM-ben 1700 (Rossmannban 1690), Sparban a sima Beba 2-es meg 1890, úgyhogy oylan sokat nem spórolsz.

Az én véleményem az, hogy a bébikaják között sincs különbség, egyik márka drágább, másik olcsóbb, ennyi.

2010. nov. 11. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Én így utólag sajnálom, hogy nem adtam már 6 hónapos korától a Mülleres Bebivita tápszert. Teljesen jók, és egy kisebb vagyont megspórolhattunk volna.
2010. nov. 11. 21:52
 4/5 A kérdező kommentje:
patika kártyára tudom venni és beba2 nincs a patikákban
2010. nov. 11. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem gáz. Mi pont ezen okból váltottunk Mildibére. 6 hós koráig a Beba 1 pro-t ette, de most, hogy már nincs rá támogatás, így nagyon drága, max akkor van elfogadható ára, ha akciós. Illetve a Beba aktív még elég olcsó, mert az már kifutó széria. Nekünk is tökéletesen bevált, megeszi, nincs szorulása tőle, úgyhogy nem vettem észre semmi változást.

2010. nov. 11. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!