Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jogosan akadtam ki? Hány...

Jogosan akadtam ki? Hány évesen hagytátok egyedül?

Figyelt kérdés

Apukának dolga volt és egyedül hagyta otthon a gyereket.

5,5 éves!!!

Még szerencse, hogy a 3 éves nem volt ott :O Annyira kiakadtam, hogy este érte mentem és elhoztam, apuka meg nekem állt, hogy túlaggódom, és csak 1-2 órára maradt egyedül a gyerek amig kiment a nőjéért a reptérre.

Nem tudom a gyerek miért nem fért be a kocsiba.

2016. dec. 3. 07:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként ha egy nő négy gyerekkel egyedül marad, akkor te azt minek neveznéd? Szerinted nem hagyott el ? Csak különköltözött egy másik nőhöz? Bigámia van, vagy mi?
2016. dec. 8. 15:44
 32/37 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a nagy Ő- vel valo Írást meg felejtsd már el, nyelvtanilag helytelen.
2016. dec. 8. 15:45
 33/37 A kérdező kommentje:

A magyar hatóságok, nem hiszem, hogy foglalkoznak 10 éve Ausztriában élő családok gondjaival.

Örülök, hogy talált egy nőt akivel boldog, és remélem én is hamarosan megtalálom ezt a személyt.

Nem gondolom úgy, hogy együtt kellene élnem egy olyan emberrel akivel nem szeretnék. Minden nap reggel-este itt van. A gyerekek imádják. Nekem ennél több nem kell :)

2016. dec. 8. 16:18
 34/37 A kérdező kommentje:

Ja és a különköltözés és az új kapcsolata között eltelt 11 hónap ;)

Szerinted utálnom kéne, eltiltani Tőle a gyerekeket. De én szeretem Őt mint embert :) De már nem úgy mint egy társat.

2016. dec. 8. 16:24
 35/37 anonim ***** válasza:
62%
Esküszöm, te nem vagy épeszű! Ekkora boldogság négy gyerekkel magadra maradni?
2016. dec. 8. 17:37
 36/37 anonim ***** válasza:
92%

A magyar hatóságok nem, de úgy tudom Ausztriában is van hatóság, ott is vannak törvények sőt szerintem ott szigorúbbak is.

Hidd el az új nője nem sokáig fogja ezt tűrni hogy a pasi nálatok lebzsel reggel és este. Főleg úgy , hogy négy gyerek is van tehát az új nő ötödik a sorban.

Csak várd ki a végét, aztán majd magasztald továbbra is.

2016. dec. 8. 18:14
 37/37 A kérdező kommentje:

Szörnyű anya-apa lehetsz ha te letudnál mondani a gyerekesrol :(

Es hiaba gondolod azt, hogy elhagyta a gyerekeit nem, nem hagyta el :)

Jobb, hogy a gyerekek azt latjak apa-anya boldog, minthogy minden nap vita van. Miota kulon mentunk ez volt az elso vitank.

De nem magyarazom neked. Nekunk igy tokeletes :)

Minden jot kivanok :)

2016. dec. 8. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!