Jogosan akadtam ki? Hány évesen hagytátok egyedül?
Figyelt kérdés
Apukának dolga volt és egyedül hagyta otthon a gyereket.
5,5 éves!!!
Még szerencse, hogy a 3 éves nem volt ott :O Annyira kiakadtam, hogy este érte mentem és elhoztam, apuka meg nekem állt, hogy túlaggódom, és csak 1-2 órára maradt egyedül a gyerek amig kiment a nőjéért a reptérre.
Nem tudom a gyerek miért nem fért be a kocsiba.
2016. dec. 3. 07:56
11/37 anonim válasza:
Es mar uj noje van ...
szornyu :(
12/37 A kérdező kommentje:
4 hónapos terhes voltam amikor külön mentünk. Engem nem zavar az új barátnő amíg nem helyezi a gyerek elé.
2016. dec. 3. 11:40
13/37 anonim válasza:
Jogosan akadtál ki. Nyáron volt ilyen nálunk is. Igaz a mi fiunk akkor 7,5 éves volt. De én is kiakadtam mikor megtudtam, hogy az apja otthon hagyta egész délelőttre. Ő is meg a nője is elmentek dolgozni. A gyereket meg otthon hagyták, még egy telefont se hagytak otthon neki, hogy ha történik valami akkor tudjon telefonálni.
14/37 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem ezzel a tettével már a gyerekei elé helyezte a nőt, hiszen fontosabb volt elmenni a nő elé, mint hogy az hazajöjjön tömegközlekedéssel. Bár nem értem, hogy miért nem vitte magával! Egy 5,5 éves azért már elvan az autóban, nem sír meg ilyenek.
15/37 anonim válasza:
Én elmennék bíróságra, azért tényleg gondolj bele, hogy bármi történhetett volna!
16/37 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek birosagra akkor is ugyan ugy lathatja Oket. Csak meg lenne szabva mikor viheti el.
2016. dec. 4. 09:06
17/37 anonim válasza:
Akár felgyújthatta volna a lakást is véletlenül. És akkor hogy menekül ki?
18/37 anonim válasza:
Igazad van , mindig akkor van baj amikor kevésbé várjuk. Én sem hagytam volna egyedül, inkább magammal viszem.
19/37 anonim válasza:
Igen, ha nem mondod el, hogy mit csinált, akkor ugyanúgy láthatja őket. Ha elmondod, akkor a bíróság el is marasztalhatja, csökkentheti a láthatást v. kaphatsz kizárólagos felügyeleti jogot, bár nyilván ezt senki sem akarná. Feltételezem szereti a gyerekeit, bár tette megkérdőjelezi a számomra, azért fontosabb volt a nő neki. Igazából felelőtlen, aki nem gondol bele a tetteinek a következményeitől. Akár egy bírósági figyelmeztetés is észhez térítheti, nem tenne ilyet többet. Lehet a Kérdezőt megutálná, biztos nem köszönné meg ezt az apuka, de azért a gyerek fontosabb. Ha ott van a 3 éves, akkor 2 gyereket hagy otthon? Most gonosz leszek, de én azért is megtenném, mert terhesen otthagyott, ráadásul ha jól értelmeztem ikreket vártál. Gondolom rájött, hogy sok lesz a gyerek, aztán lelépett gyorsan. Gondolom nem a Kérdező lépett félre terhesen. Neki gyerek nélkül jó, elég pár órára, ez a tette ezt bizonyítja.
20/37 A kérdező kommentje:
Hibázott, de jó apa. Nem akarok "bosszu állni", főleg nem a gyerekek kárára. Szinte minden nap jon, O hozza haza az ovibol Őket es nagyon szeretik a gyerekek.
2016. dec. 4. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!