2es fel eves fiam par napja nem eszik fott etelt?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy mar egy hete sztomatitisz volt neki, meg van de keves. 3 napot semmit nem evett, kapott infuziot.
Hala Istennek most eszik, nem ugy mint maskor de eszik, de fott etelt nem akar. Tegnapelott meg evett levest, de a tegnap ota mintha kanalat sem akarna latni. Szerintem meg van meg ijedve a korhaz, fajt a szaja is nagyon.
2016. dec. 1. 14:47
1/2 anonim válasza:
friss az élmény neki, plusz nem biztos hogy jó a pocakja várjál pár napot, addig egyen amit kíván szerintem.
2/2 anonim válasza:
Én is kedden hasmenéssel nyomtam az ágyat, nekem sincs kedvem durva kajákat enni még. :D Egye azt, amit kíván, majd megjön az étvágya.
Mondogass neki szép dolgokat, anya főzte, finom, meggyógyulsz tőle, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!