Nagy baj ha már 3 napja nem eszik a hányós vírustól?
Figyelt kérdés
Hétfő óta beteg, nem hány állandóan, eddig csak 3-szor hányt, de nem akar semmit enni. Talán összesen 3-4 harapás kenyeret evet hétfő óta. Inni iszik rendesen. Meddig tarthat még ez?
4 éves
2013. jún. 12. 12:36
1/5 anonim válasza:
Ha amúgy jó a kedélye, tehát nem csak fekszik az ágyban mint egy darab fa, nemcsak vizet iszik, hanem teát (amiben van egy kis cukor), akkor még nem vészes. Egy-egy falat se csúszik le neki? Pár szál ropi?
Nekünk a doktornő ilyenkor a coca colát szokta még javasolni, apró kortyokban.
2/5 anonim válasza:
Épp ma voltunk emiatt mi is. Azt tanácsolta hideg limonádé vagy tea (bár látom ő iszik rendesen) enni meg krumplipüré vagy répa, ropi ilyeneket mondott. Talán hamar helyre áll az étvágya, ha nem kell neki ne erőltesd. Tudom nagyon rossz ha nem eszik :(. jobbulást!
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából fekszik, elég gyenge. Vizet iszik meg ice teát kivan. Egy két falatot evett egész nap(két falat üres kenyér) de ma meg semmit. Most alszik, remelem ha felébred rá tudom beszélni egy kis húslevesre.
2013. jún. 12. 13:48
4/5 A kérdező kommentje:
Meg megpróbálom a ropit is. Köszi a válaszokat.
2013. jún. 12. 13:50
5/5 anonim válasza:
Ha egy picit eszik, az már jó..
Én is most imádkoztam bele legalább egy pici pirítóst az enyémbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!