Van most valamilyen hányós vírus? Vagy csak ez a megfázás, köhögés van?
Észak-Budapesten grasszál a f*sós-hányós, rajtunk is végigsöpört.
Megelőzni nemigen lehet, képtelenség hermetikusan elzárva élni. :(
van bizony...megelőzni nem tudod sajnos.Mi is benne vagyunk 1hete,én is és a 2,5éves fiam is.Rajtam szerencsére 1nap alatt átment,mert még aznap elmentem dokihoz,kaptam egy injekciót,ami úgy helyretett,hogy másnap már semmi bajom nem volt.
A fiam tegnap éjjel is hányt,ma reggel meg ment a hasa mint a viz...pedig már 3napja nem volt semmi,azt hittem végre vége,és most megint...köhögni iszonyatosan köhög hurutosan,szinte fulladásig...arra sajnos semmi nem használ...holnap viszem vissza dokihoz.
(Miskolc)
Kedves Második, ez sajnos most egy ilyen cirkuláló vírus, mi is ebben hányódunk (hehe) 1 hete. Lezajlik az első forduló, 2-3 nap szünet, majd kezdődik elölről :-(( A gyerekorvosunk türelemre intett, mondta, hogy 2-3 fordulós is lehet ez a dolog. :-(
1. vagyok.
Nekünk ugyanilyen volt decemberbe.Hányt 2x vasárnapi napon, magas volt a láza.Alig,hogy megkapta a kúpot rövid időn belül le is ment.2 nap múlva ment a hasa, ez is hamar elmúlt.Csütörtökön már meg volt fázva,fájt a torka.Kiderült torokgyulladása van.Ebből is éppen,hogy csak meggyógyult,szintén visszaesett.Január elsejére gyógyult meg.
Nehogy jó legyen,most persze megint náthás.
1. vagyok.
Meggyőződésem, hogy ha rendes kemény téli hideg lenne, akkor sokkal egészségesebbek lennénk. De ez a nyálkás idő, nem elég, hogy gusztustalan, de a vírusok ráadásul imádják :-(
Jobbulást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!