Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Napi szinten mennyi időt néz...

Napi szinten mennyi időt néz mesét ovodás korú gyermeketek?

Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos az én fiam sokat én is küzködök vele. 3 gyerekem van és dolgozok is.De próbálom " elrángatni" a tv elől. Az a baj hogy a nővérei már nagyok és nem játszik el egyedül, nem találja fel magát.
2016. nov. 21. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Most hogy már hamar sötétedik, így hazafelé már nem tudunk játszótérre menni, így mikor hazaérünk általában kéri hogy nézhessen mesét, ilyenkor általában 40-50 percet nézi.

Tavasszal, nyáron szinte semennyit sem nézte.

2016. nov. 21. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Het kozben semennyit, het vegen max. napi fel ora elore kivalasztott DVD-t, de gyakran akkor sem.
2016. nov. 21. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

A rossz idő miatt jobban beszorulunk a házba így ovi után szinte azonnal mesét kérnek a gyerekeim, aktívan kb 1-1.5 órát nézik. Én sem örülök neki, de munka után főzni kell, kicsit pakolni és csak utána tudok leülni hozzájuk. A férjem sincs minden nap toppon, néha neki is jól esik ha csak mesét néz a gyerekekkel.

Viszont mi megválogatjuk, hogy mit néznek, letöltött meséket kapcsolunk nekik és mi is megnézzük őket. (persze nem 100x ahogy ők)

2016. nov. 21. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb fel orat
2016. nov. 21. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Általában másfél órát.
2016. nov. 21. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Változó mikor mennyit, de sokszor csak szól a tv a háttérben mert rajzol, legozik.

Azt vettem észre a zenét szereti nagyon.

Úgy 2 órát megy a tv, ma negyedik napja csak a jégvarázzsal :D

2016. nov. 21. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Hazaérkezés után szokott mesét nézni, max. egy órát, viszont az a helyzet, hogy ő tovább nem is igényli, nem köti le egy óránál tovább a mese, általában magától kikapcsolja és játszik inkább valamit. Hétvégén egyáltalán nem néz tévét, mert ilyenkor mi is jobban ráérünk és inkább játszunk vagy kirándulunk.
2016. nov. 22. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!