Van annak valami előnye (anyagi vagy egyéb) ha 3 gyerek után összeházasodnak a felek? Addig élettársak voltak
Igen 2#es az addig jàr amìg nincs gyerek mondvàn vagy az vagy a csalàdi adókedvezmény!
Arról nem is beszélve,hogy azt sem tudod,hogy hànyadik hàzassàga lenne a kérdezőnek...
Szóval még mindig: semmi!
Nem rólam van szó hanem a sógoromékról, 12 éve vannak együtt 3 gyerek van és mindig nagyon hangoztatták h szerintük tök felesleges a házasság.
Az esküvő is olyan lesz hogy csak ők meg két tanu, még a gyerekeik sem lesznek jelen, semmi ünneplés vagy fotó, szóval tök olyan mintha muszájból házasodnának össze, csak gyorsan legyünk túl rajta-alapon, csak nem értem miért.
Azt tudom h csok-ot lehet hogy majd akarnak felvenni de ahhoz sem kell a házasság ha jól tudom.
Még mindig jobb ha itt kérdezem mintha őket kérdezném h ugye csak a támogatás vagy papírmunka miatt házasodtok? :-))
Gondoltam hátha valaki tud valamit amit én nem. De ezek szerint nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!