Beöntés kórházban székrekedés miatt? Hogy élte meg a gyerek?
Sajnálom, így már értem. Nem könnyű így.
Esetleg laktózmentes tejtermékek?
Gyümölcsturmixok, lekvárok?
Sajnálom! Remélem segít a kúp! Mindent próbálj meg mielőtt beviszitek, mert sztem nagyon megviseli őket és utána félni fog még jobban a kakától.
Tudom, mert ebben a cipőben vagyunk a 2 és féléves lányommal. Nem nagyon evett meg semmilyen gyümölcsöt. (mondjuk mindenből keveset eszik, de az inkább szénhidrát) Lassan elértem, hogy egyen naponta kevés gyümölcsöt, aszalt szilvát, natúr joghurtot, szóval jó az étrendje már, de a korábbi élmények miatt tartogat és így persze, hogy újra és újra kemény a széklete. Tudnám én, hogy mit kellene enni-e, de ha nem eszi? Én sok mindent kóstoltattam vele. Akkor is megdicsértem, ha csak megnyalta és így szép lassan elfogadta, egyre többet evett, de nem mindent. Neki a körte ízlik nagyon, így naponta eszik hol többet, hol kevesebbet, de eszik. És aszalt gyümölcsöt darabolok a zabpehelybe, így megeszi. A Laevolac sem segített, mert tartogatott és ugyanolyan kemény volt a széklete. Az orvos javaslatára Makrogol-t szed most, naponta 2 tasakkal. Pár nap után hatott. Emellett is tud tartogatni, de így pár nap után is laza a széklete és nem fáj. Pár hónapig biztosan szedni fogja, hogy törlődjenek a rossz emlékek s mellette tartom ezt az étrendet. Nagyon nehéz, tudom! Kitartást!!!
Mi lett vègül?
Ami mèg eszembe jutott az dm, rossmannban kapható ilyen zacskós gyümölcspürè amit ki kell szivni, legalábbis a lányom imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!