Beöntés kórházban székrekedés miatt? Hogy élte meg a gyerek?
Örülök, hogy megoldódott még ha így is. Remélem többé nem kerül rá sor!
Mi már szedjük a Makrogol-t egy hete és máris sokkal jobb. Az biztos, hogy hosszú távon kell majd szedni, hogy minden helyreálljon!
Addig meg próbálj ki több mindent hátha valamit megeszik (mint nálunk a körte és az aszalt szilva) És ha egy kiskanál szilvalekvárt adnál neki, hogy vitamin? Úgy azt sem enné meg? Napi egy kanál is sokat segít. Kenyéren nekem sem ette. Meg én vettem smoothie makert, abba darabolok gyümölcsöt kis natúr joghurt(nálatok lehetne mandulatej vagy hasonló) és összeturmixolom. Olyan, mint a joghurt ital. Próbáld meg! Hátha! Nem is olyan nagy összeg, én ezt vettem:
Szia, látom, hogy már megoldódott a probléma, inkább saját tapasztalatot írnék. 2,5 éves volt a fiam, ugyanilyen problémával küzdöttünk. Nálunk a sok folyadék vált be. Nem csak a rostos gyümölcslék, hanem sok víz.
Mi eljutottunk a pezsgőkúpig is, de azt nem ajánlom, mert hatásos ugyan, de nagyon rossz élmény a gyerkőcnek, még kevésbé lesz hajlandó WC-re menni.
Próbáljatok rendszert vinni a napjaiban kakilás terén is, mondjuk minden reggel, vagy minden este (amikor nektek belefér). Nem kell órákig ott ülni, nem is fog mindig sikerülni, de előbb-utóbb beáll.
Remélem tudtam segíteni, nem kívánom ezt senkinek, senki gyerekének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!