Milyen játékokat tudnátok ajánlani egy 2 évesnek ezekre a hidegenb napokra benn a házba?
Olyan kellene ami esetleg több mint 10 percig leköti.
Szeret pakolni van már fiókja.
Van babakocsija babával amit tologathat.
Szeret rajzolni csak ilyenkor félő hogy a falra is kerül.
Épiteni is szeret bár az nem a kedvence.
Nem szeret kinn lenni az udvaron mióta hideg van. Alig lehet kikönyörögni igy gondoltam valami benti játék jól jönne amivel ellenne még a kicsit etetem és elaltatom
Gyurma ?
Gyongyfuzes ? Nem rendes gyongy, hanem kb. akkora mint egy alma, nagy lyukkal. Kis lapok ragasztasa nagy lapra, ezzel a masfel evesem is lekoti magat.
A mese az altatas idore jo, habar azt irod nem akarod, hogy 80% ot nezze egy nap, gondolom nem 80% altatas egy napbol.
Ezek jó ötletek köszönöm azépen!
Veszek neki holnap töb mindent.
A gyurmát biztos szeretné meg a mágneses rajztáblát.
Néha beszoktam hozni a macskát azzal szórakozik. Kasztrált nyugodt macska ugyhogy hagyja magát.
Lehet veszek neki hatalmas lapokat felrakjuk apaval a falra mert most van üres rész az ő magasságába és veszek neki filcet meg zsirkrétát stb...
Egy 3méternyi üres hely van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!