Milyen játékokat tudnátok ajánlani egy 2 évesnek ezekre a hidegenb napokra benn a házba?
Olyan kellene ami esetleg több mint 10 percig leköti.
Szeret pakolni van már fiókja.
Van babakocsija babával amit tologathat.
Szeret rajzolni csak ilyenkor félő hogy a falra is kerül.
Épiteni is szeret bár az nem a kedvence.
Nem szeret kinn lenni az udvaron mióta hideg van. Alig lehet kikönyörögni igy gondoltam valami benti játék jól jönne amivel ellenne még a kicsit etetem és elaltatom
De ezek nem olyan dolgok amiket magába tudna játszani.
Itt süt főz vicces kinézetű sütoket meg szerel, készit saját kezüleg.
Itt alapjáraton nem az van hogy nem eszik és viccesen kell elkésziteni neki.
A matatófalat meg a férjem nem tartja jó ötletnek mert ha azon a falon szabad akkor egyszer ha egyedül marad még fürdök addig az igazi konnektorhoz is oda megy és az nem lesz vicc.
Ha kelloen lefarad seta kozben, akkor utana akar egy halom plussel is elvan. Vidd ki! Hiaba nem akar! Mindenkinek kell a friss levego!
Babakonyha, duplo, babaruhak, domper, fesulheto babafej.
en is meset teszek be mig furdik. egyebkent 2 eves es most kattant ra a puzzlekra...egesz nap egyedul jatszik veluk. meg van babahaza kisautoi, azokkal szerepjatekozik...lenyegeben barmivel tud egyedul jatszani ha olyan tipus, csak meg kell neki mutatni hogy...ha meg épp olyan korszak h nincs el egyedul (fogzik szeparal stb) akkor teljesen mindegy hogy szoktattad, es mekk9ra jatek arzenalja van.
a szerepjatekozasban ugy segitek neki hogy mindig fel dobok 1-1 temat: pl tegnap a muanyag zsiraf volt a doki, es az osszes tovbi allatt elment hozza, mindegyik mas panasszal...2-3 napig utana maga jatszotta ezt majd megunta akkor mutattam neki mast, pl hogy van egy kiraly kozottui es a tobbieknek elelmet kell keresni neki es eldugtam kulonbozo mu zoldsegeket a lakasba hogy azokat kell megkeresni...lehet meset olvasni sokat bujocskazni diavetiteni. ezek persze tarsas dolgok mar . tegnap konyvekbol csuazdat epitettem az autoinak...azota ki se jptt a szobajabol (lany :))
Kit a kicsit a kiságyba vagy a nagyot?
A nagynak már rég nincs kiságya. Körbetámlás van neki. Van babája, dömpere.
Rajztábláa gondoltam vagy zenelőszőnyegre.
Az akkora hülyeség hogy rakjam be a kiságyba kb ordit mint a sakál.
A lány meg nem nézhet mesét a nap 80%-ban.
Jatékot szeretnék neki!
Normális kézségfejlesztő játékot amihez nem a telefonom kell meg a laptop.
7 valaszoló
Ezek jók amiket irtál.
Tetszenek.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!