Van értelme a fűzős játékoknak? Mennyire szeretik a gyerekek az ilyen játékokat? (Jó tudom ez gyerekfüggő, de ugy kb. )
Köszi a választ.
A "szereti" dologra úgy értettem, hogy játszik-e vele, vagy egyszer megnézte és utána ott lapul a többi játék között, mert nem játszik vele.
Milyen idős kortól van értelme venni? A lányunk 1,5 éves.
A fiam 13 hónaposan fűzte, csak lestünk. :)
A lányom most 1,5 éves, pár hete kezdett vele játszani, felfűz néhány darabot, aztán a madzag másik végén lehúzza. Mostanában kezdte érdekelni.
Szerintem már megvehetitek nyugodtan.
Nekünk vannak nagy gyömgyök is, kis gyöngyök is, meg ilyen is:
Abban a korosztályban, aminek ez való, szerette a lányom, szerintem is hasznnos meg finommotorika satöbbi satöbbi :) de igazából nélkülözhetetlennek azért nem nevezném, hisz 1. pótolható sima csőtésztával is, 2. az egész fejlesztés mizéria egy nagy vicc :) fejlődik az a gyerek magától is nagyon klasszul, csak békén kell hagyni, ki kell kapcsolni a tévét meg a tabletet és kivinni a gyereket a levegőre hadd rohangáljon meg ordibáljon meg csináljon, amit akar. Hangyát vagy kavicsot szedegetni ugyanolyan hasznos, mint gyöngyöt fűzni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!