Ovisok számára (4 éves fiú,5 éves lány) a nyári szünetre jó kinti és benti játékokat tudtok ajánlani? Tudom, a neten van sokféle, de engem olyan érdekel, ami be is vált.
Arra az esetre,ha már a homokozót,hintát-csúszdát unják és persze egymást is:)Én pedig azt,hogy egész nap a tévé előtt ülnének..persze,nem engedjük nekik.
Nagyrészt oviban vannak,de egy hónap ovi szünet lesz,arra kellenének jól bevált tippek,játékos foglalkozások,amit tőlem is komolyan vesznek,és nem arról szól,hogy pl kidekorálhatnak egy fotelt,stb:)
Az enyémeknél most a "bunkerbenalvás" a sztár. Esténként beágyaznak az étkezőasztal alá, s ott alszanak:-)
De pl. pókháló készítés szikszalagból az ajtófélfa közé, s ki tudja átreptetni az újságpapírgalacsin-legyeket a pókháló között vagy kié ragad épp bele:-)
Ujjfestékkel függönydekorálás, utána akár ki is tudod mosni.
Kavicsfestés, pl katicabogarat is tudtok így készíteni.
Vízzel teli lufi vizzel teli lavorba dobása. Ki talál be messzebbről.
"Aranymosás": nagy edénybe kisebb-nagyobb kavicsokat tesztek, s merőkanállal, szitával ki kell merni őket (bár lehet, hogy ezt inkább a kisebbek élveznik).
Pacsakép készítése: félbehajtotok egy A3-as lapot, s csak az egyik felére pacsáltok vízbázisú festékkel vagy talán híg temperával. Utána összehajtjátok, simítjátok, s ki lehet találni, hogy mi születik belőle.
Felhőnézés,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!