Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak szerintem csinálnak...

Csak szerintem csinálnak majmot ebből a kislányból?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Csak érdeklődés.

2016. nov. 5. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Tudod,hány ilyen kislány van még a világon?Szerintem a 99%a imád csajoskodni.Az én kislányom is szeret "sminkelni",csini lenni.Divatosan öltöztetem,senki nem szólt le eddig.
2016. nov. 6. 00:01
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

a szülők tűnnek önimádónak és ezt ragasztják a gyerekre.

habár a szelfik korában ez mit számít már..

2016. nov. 6. 01:27
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
A videó elég idétlen, túlzásnak tartom. Az öltözködés annyira nem botránkoztat meg, divatos, ennyi. Mondjuk én inkább a praktikus és divatos híve vagyok. Nem szeretem a felszínes embereket akik minden szart a gyerekre adnak csak hogy dizájnos legyen. De ha szerinted ez a kislány bazári majom, javaslom nézz gyermek szépségversenyről szóló videókat. Régebben külföldi csatornákon adtak ilyeneket, 10 perc után ökölbe szorított kézzel, vicsorogva kapcsoltam át.
2016. nov. 6. 05:33
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
Ők modellek szerintem. A lányok nem vágnak ilyen fejet ha nem élvezik. Amúgy az én 2 évesem kiszedte az eldugott cipősdobozból a platformomat es abban tipegett hozzám. Nem adtam oda neki, sőt inkább dugdosni próbáltam
2016. nov. 6. 09:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, csak szerinted csinálnak belőle majmot. Nem értem, mi a bajod vele? Szerintem egyáltalán nem öltöztetik föl olyan "extrém" avagy felnőttesen, mint ahogy első ránézésre tűnik. Az miért lenen jobb, hogyha farmerba kényszerítenék 4-5 évesen?
2016. nov. 6. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Most melyik szupermamibak nem tetszett már a véleményem?

Itt elvileg véleményt kérdeztek mi a pi..a bajotok van vele?

Mert kikotorászta a platformot és felvette? Aztán majd jajj nekem felelőtlen anya kitöri a lábát?!

Vagy miért? Akkor suttyók járnak ide. Nehogy válaszolni de kérdezni sem lehet mert olyan szüklátókörűek tömbkelege van itt hogy epeömlést kapok.

2016. nov. 7. 09:27
 17/18 anonim válasza:
Ezek még talán nem is, de amikor szépségversenyekre járatják őket, hatalmas parókában, vakolatban, műfogsorban, kiszedett szemöldökkel, műkörömmel meg 5000$ os ruhában a négy éves kislányokat,na attól a hányinger kerülget... Az ilyenekből lesznek a hisztis plázacica pcsák.... Meg amikor a négy éves kislány haját kékre festik.... Meg a nyolc éves minden nap két kiló sminkben megy suliba... Ha még kicsit divatosan öltözik az még nem baj, ha nem beképzelt apucipicikislányának nevelik őket... Ez még beleesik az ízlésesbe nálam
2016. nov. 16. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb kép egész aranyos, de van néhány, amikor azért minifelnőttnek néz ki. De szerintem ez még tűrhető.
2017. jan. 17. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!