Gyereked mikor tanult meg úszni?
9 éves, most tanul. Tesi óra keretében járnak. Fél osztályra jut 1 oktató. A gyors úszással már ügyes.
Én nem tudtam megtanitani,mert nem hallgat rám :-D
Tanfolyamra nem akart menni. Maradt ez a lehetőség.
5 eves koratol jart mindegyik uszoiskolaban egesz tanevben heti 2x 3x
Tanultak uszni merulni menteni ruhaban partra jonni stb
Heti 2x1 ora oktatasnal minimum 2 ev mire megtanulnak komolyan uszni
5 éves a fiam a pillangó kivételével mindegyiket tudja
egyénileg járt oktatóhoz 4,5 éves korától heti 4×
Az első válaszolóhoz hasonlóan az enyém is 9 éves, és most tanulja.
Ovis korában jártak úszásra az óvodával, de az csak másfél hónap volt, nem igazi úszásoktatás, inkább csak barátkoztak a vízzel, néhány alap dolgot megtanultak, ennyi. Utána szerettem volna járatni úszni, de megoldhatatlan lett volna, hogy munka után, délután 5-6 körül vigyük még úszni is, amikor így is elég fáradt volt már 5-re.
Elsőben, 7 évesen beírattam úszni, de nem volt jó a tanfolyam, egy hónap után kivettem onnan, a nagyok folyamatosan csesztették a kicsiket, az oktatók nem tanítottak semmit, ha valamit hibásan csinált, ki se javították. Ráadásul az úszás délután, napköziidőben volt, amikor a többi gyerek leckét írt, így nekünk még este 6 körül kellett annak nekiállni (és sajnos rengeteg sok lecke volt).
Most, 9 évesen végre olyan oktatásra jár, ami tényleg ér is valamit, ő is elég nagy már hozzá, hogy ne legyen neki túl fárasztó az 5-6 közötti úszás, és az sem elhanyagolható, hogy új suliba jár, itt nincs lecke, gyakorlóórákon begyakorolnak mindent, itthonra nem kapnak semmit.
Szeptember óta jár úszni, október elején voltunk egy fürdőben, ott már nagyon ügyesen úszkált. Persze még nem tökéletes a technikája, nincs még rutinja sem, de látszik, hogy itt azért tanítanak is valamit.
Egyébként szerettem volna én magam tanítani, mivel gyerekkorom óta úszok én is, de sajnos tanítani nem tudok. Próbálkoztunk, de nem tudom, hogyan lehetne eredményesen tanítani, ehhez nem értek, az kevés, hogy én tudok úszni.
1. osztály után, 7 évesen, úszótáborban.
Másodikban heti kétszer úszott, aztán nyáron 2 hét tábor, most 3.-ban megint heti 2 úszás.
Pillangó kivételével minden úszásnemben biztonságosan úszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!