Mikor tanult meg a gyereked hintát hajtani?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 16:03
1/11 anonim válasza:
nem emlékszem pontosan, de 3 évesen már tudta. Anyósomék teljesen el voltak ájulva. Ez korai lenne talán? Ma is hintázott, de ma én nekem kellett löknöm, mondván, most nem ár rá hajtani :)
2/11 anonim válasza:
Az enyém olyan 4 éves körül lehetett, de talán már elmúlt 4...
4/11 anonim válasza:
enyém 3 éves volt télen, utána tavasszal már tudta hajtani. előtte ősszel, 3 éves kora előtt még nem :)
5/11 anonim válasza:
Nekem kisfiam van, 3 évesen tudta és a laphintára fel is tudott szállni, ugrani. 4 évesen már térdelve, egy lábon állva, körbe pörgetve és más "hajmeresztő" dolgot is biztosan csinált ;)
6/11 anonim válasza:
A napokban volt 4 éves a fiam, de még nem tudja. A lányom két és fél éves, ő már próbálja, neki nemsoká menni fog.
8/11 anonim válasza:
Nálunk a védőnő azt mondta,hogy 5 évesen kell tudnia a gyerekeknek...az enyém 4 éves,tudja ...de kényelmesebb,ha én lököm :)
9/11 anonim válasza:
Kisfiam már 5 éves is elmúlt bőven, mire megtanulta hajtani a hintát. Kislányom 3 éves kora előtt már tudott hintázni.
10/11 anonim válasza:
3 éves szülinap előtt 1-2 hónappal az egyik gyerekem, 3. szülinap után 1-2 hónappal a másik gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!