Mikor tanult meg a gyereked uszni és cipofuzot bekotni?
5,5 éves
4 hónapja köt cipőt,úszni jövő héten tanul meg,ha minden igaz,mert akkor megy egy intenzív úszótanfolyamra.
4,5 éves.
van medencénk, de kinti, csak nyáron tud úszkálni benne. tavaly ősszel már egész jól ment, de mint kiderült, el is felejtette :)
most elég aktívan tanítom, már elég jól megy az úszás, szépen tempóz, szerintem ez már megmarad, na meg télen megy uszodába, jövőre meg már kezdi a vízilabdát.
cipőfűzőt nem tud bekötni, még a sima csomó sem megy :)
Nekem bár gyerekem nincs, de tudom magamról, hogy 5 évesen már simán tudtam cipőt kötni, egy nagyobb ovistársam tanított meg, viszont máshogy, mint ahogy az emberek 95%-a, így mai napig máshogy kötöm a cipőt, mint kéne. A lényeg, hogy a végeredmény ugyanaz:)
Úszni későn tanultam csak meg, mert imádtam az úszógumiban vagy a csónakban üldögélni, sosem akartam úszni, meg egyébként is a Balatonnak mindig a sekély részében voltunk, máshol nem igazán. Emlékszem kb. 6-7 évesen a papám tanított úszni, bevitt a mélyebb részre karúszóval és mindig mondta, hogy menjek el hozzá, aztán ő mindig ment egyre hátrébb... Végülis úsztam, de csak kutyaúszásban. 5.-ben volt kötelező úszás, ott tanultam csak meg nagyjából a mellúszást, de egyébként a mai napig nem vagyok valami jó úszó. (17 éves vagyok)
3 éves kora óta jár úszásra most 4 éves és már víz alatt mellúszással úszik pár métert!
Cipőt kötni nem tud még bár nincs is kötős cipője!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!