Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor tanult meg a gyereked...

Mikor tanult meg a gyereked uszni és cipofuzot bekotni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
úszni még nem írattuk be, eléggé fél a víztől szóval nem ártana... a cipőjét fél éve köti (6 éves, lány)
2014. jún. 20. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Úszni 5 évesen, cipőt kötni még nem tud, de nincs is kötős cipője, csak tépőzáras, így nem is nagyon mutattuk neki. Épp 7 éves.
2014. jún. 20. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:

5,5 éves

4 hónapja köt cipőt,úszni jövő héten tanul meg,ha minden igaz,mert akkor megy egy intenzív úszótanfolyamra.

2014. jún. 20. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:

4,5 éves.

van medencénk, de kinti, csak nyáron tud úszkálni benne. tavaly ősszel már egész jól ment, de mint kiderült, el is felejtette :)

most elég aktívan tanítom, már elég jól megy az úszás, szépen tempóz, szerintem ez már megmarad, na meg télen megy uszodába, jövőre meg már kezdi a vízilabdát.

cipőfűzőt nem tud bekötni, még a sima csomó sem megy :)

2014. jún. 20. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem bár gyerekem nincs, de tudom magamról, hogy 5 évesen már simán tudtam cipőt kötni, egy nagyobb ovistársam tanított meg, viszont máshogy, mint ahogy az emberek 95%-a, így mai napig máshogy kötöm a cipőt, mint kéne. A lényeg, hogy a végeredmény ugyanaz:)

Úszni későn tanultam csak meg, mert imádtam az úszógumiban vagy a csónakban üldögélni, sosem akartam úszni, meg egyébként is a Balatonnak mindig a sekély részében voltunk, máshol nem igazán. Emlékszem kb. 6-7 évesen a papám tanított úszni, bevitt a mélyebb részre karúszóval és mindig mondta, hogy menjek el hozzá, aztán ő mindig ment egyre hátrébb... Végülis úsztam, de csak kutyaúszásban. 5.-ben volt kötelező úszás, ott tanultam csak meg nagyjából a mellúszást, de egyébként a mai napig nem vagyok valami jó úszó. (17 éves vagyok)

2014. jún. 20. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

3 éves kora óta jár úszásra most 4 éves és már víz alatt mellúszással úszik pár métert!

Cipőt kötni nem tud még bár nincs is kötős cipője!

2014. jún. 21. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!