Milyen lesz egy másfél évessel és egy újszülöttel a napjaink? Mikre kell odafigyeljek?
Szia!gratulálok!:)A tesó mit szól a pocakodhoz?
Én még csak 5hetes vagyok!Csak már jár az agyam,hogy mi lesz a jövőben!:)
Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a helyzettel!:)
Lehet,hogy egyhamar nem kapunk választ mert aki ebbe benne van annak nincs ideje írni sem!:D
Szia! 4,5 eves a fiam es 3 eves a lanyom.
Mar nem frissek az emlekeim, de nagyon nem volt konnyu az elso ev, annak ellenere, hogy a fiam rendkivul jol fogadta a tesot es nagyon jo termeszetu. Pl. Meg tudtam vele beszelni, hogy csondben uljon a szobaban, mig a folyoson a hintaban altattam a babat. Ritka jo gyerek volt. A kicsi viszont nagyon siros, rossz alvo stb. Nehez volt. Foleg, hogy akkor egy 53 nmrs panelban laktunk es igyekeztem megoldani a napi ket levegozest a nagyobb miatt. A kicsinek emiatt sem alakult ki szerintem normalus napi ritmusa.
Hamar elaszaladt az elso ev. Nagyon hamar. Utana konnyebb lett. Nem bantam meg, mwrt nagyon osszenottek. Nincsenek meg egymas nelkul, mintha ikrek lennenek. Es higy ne legyen olyan egyszeru az eletem a masodik utan 22 honappal szuletett meg a kicsi. O most 14 honapos. Nem egyszeru az eletunk, viszont mozgalmas..
Jo az a masfeleves korkulonbseg!!! :)
Csak sok kitartas kell az elso evhez, aztan konnyebb lesz :)
24 hónap és 17 hónap van a gyerekeim között. Nálunk mindkétszer az volt nehéz időszak, mikor a nagyobb gyerek 2 éves dackorszakos volt. Az elején az volt a legnehezebb, hogy sokszor egyszerre sírt a két gyerek, és meg kellett tanulnom elfogadni, hogy nem a világ vége, ha az egyiket hagyom sírni, amíg a másikat ellátom.
A kezdettől fogva egy szobában alszanak a gyerekek, és nem is nagyon csitítgattam a nagyokat, biztos szerencsém is volt, de a kicsik alvását ez sose zavarta.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
Kiváncsian várom nálunk hogy alakulnak majd a dolgok!
Ezek szerint nem lesz könnyűnek mondható..
Amikor először hazavittétek a picit,a tesó/testvérek mit szóltak hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!