Normális, hogy a másfél éves lányom folyamatosan kiabál?
Ha eddig azt tapasztalta, hogy a kiabálásra ugrotok és teljesül, amit akar, akkor egyszerűen csak rájött, hogy ez az eszköz működik.
Másik verzió, ha ti is kiabáltok, ezt látta példának.
Altatáshoz: napközben milyen gyakorisággal alszik, milyen gyakran teszed le? Mert a krónikus kialvatlanság is jelentkezhet ilyen módon.
Mikor fekszik le este? Azt írod, hajnalban pörög, meg azt, hogy 6-7 között kel. Azért a 6-7 óra nem olyan hajnal. Az én kislányom fogzás idején 4:50kor kelt, na az hajnal volt. Mikor alszik napközben?
Egyébként nem normàlis ez az állandó kiabálás. Mit teszel, amikor kiabál? Rászólsz? Megadod amit kér? Kicsit részletesebben írd le, hogy jobban tudjunk ötletet adni.
Hasonló helyzetben vagyunk mi is!!
Másfél éves a lányom!
Én ezeket vetem be:
Kertben sokat-sokat. Homokozik, van kis motorja, együtt kint lenyírjuk a füvet, meglocsoljuk a virágokat!!
Mindenbe bevonom!! Szó szerint!! Együtt kint összesöprünk.
A játékaival bent ő sem játszik!
Sokat legyetek levegőn!!
Bent együtt főzünk, mosogatunk (Fent ül a pulton) együtt teregetünk, tényleg mindent.. Igazi háziasszony.. Mindent megcsinál.. :) Élvezettel segít,van mikor nagyobb lesz a kupi mint amikor elkezdtünk rendet rakni de kit érdekel.. közös program, csend van, nincs hiszti, én meg ráérek:)
Amúgy Mikor rakod le? Tuti nem fárad le eléggé.. Vagy az én lánykám alszik túl sokat?! Milyen egy napotok?
Tényleg ugyanebben a cipőben járunk... Hátha van valamim amivel tudok segíteni!
Olvasd el ezt a könyvet. Rengeteget segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!