Hány foktól adtok ovis korú gyereketekre őszi sapkát, illetve leggingsre melegítőnacit? Miben vannak ilyen időben (11 fok) az udvaron?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 13:22
1/5 anonim válasza:
Kislányom alapvetően fázós, így ő ma már leggings és farmerban ment reggel.A farmert bent levesszük. Ha kimennek az udvarra leggins+melegítőnadrág van rajta.
2/5 anonim válasza:
3.5 éves fiam sima melegítő nadrágban megy reggel oviba, ő elég izzadós, felesleges neki még a bélelt nadrág vagy harisnya. 2 éves kislányom átlagos, ráadásul könnyen megfázik, leggingsben és vékonyan bélelt naciban megy reggel, bent a szobában csak leggings van rajta, ha kimennek ráadják a bélelt nadrágot. De néha úgy is szoktam hogy leggings és arra szabadidő nadrág, a lényeg, hogy ne a vékony leggings legyen csak rajta.
3/5 anonim válasza:
Sima farmert hord. Fiú így leggingse nyilván nincs. Harisnyát majd minuszokban kap. Oviban rövidnaciban kell lenni. Szabadidő nadrágot nem értem. Abban utcára természetesen nem megy. Itthon meg nem kell aláöltözni.
4/5 anonim válasza:
őszi sapkát néhány hete hord. mondjuk amióta reggel 15 fok alatti időben indulunk el. melegítőben megy oviba, abban van bent is, kint is.
a jön a fagy, majd kap jägeralsót a nadrág alá, abban bátran lehet bent a csoportszobában. de még elég a melegítő.
reggel múgy polár pulcsi, és (polárral) bélelt átmeneti kabát van rajta.
van, hogy az udvarra is így megy, de megbízom az óvónők ítélőképességében, és ha úgy gondolják, hogy elég a kabát, akkor csak az van rajta.
mondjuk inkább túlöltöztetik, és van, hogy én szedek le róla egy réteget, amikor odaérek érte.
5/5 anonim válasza:
Én már egy ideje adok rá legingsre melegitö nadrágot ,melegitö nadrágot leveszük az oviban marad vékony legings ,bentre ,ha kimenek felveszi melegitö nacit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!