A kistesó (1 év alatti) minden bacit össze szed az ovis tesótól?
Figyelt kérdés
Hányszor volt beteg a nagy mióta ovi van illetve hányszor esett bele a kicsi?2016. okt. 11. 14:26
1/6 anonim válasza:
Az enyém nem, mert egyszerre mentek, míg otthon voltam a kicsivel, velünk volt a nagy is.
2/6 Vilcsianyuja válasza:
4 év van a gyerekeim közt, a picik mindent összeszedtek a nagytól. Bárányhimlőt, kötőhártyagyulladást, gyomor-bélhurutot is, nem csak a "sima" náthát.
Cserébe szerintem most oviban már kevesebbszer lesznek betegek. Most kezdtek szeptemberben. Igaz, egyelőre nem telt el sok idő, de lekopogom, sima mezei orrfolyásos náthán kívül egyelőre semmi bajuk nem volt.
3/6 anonim válasza:
Tavaly decemberben szuletett a kicsi, a nagy szeptemberben kezdte az ovit, es egeszen majusig folyamatosan beteg volt.Es sajnos a kicsi is 2 hetes koratol egeszen majus vegeig.Nyaron nyilvan nem voltak betegek.Most eddig mar atestek megint egy nathan, de jelenleg nincs semmi bajuk.A kicsi most 10 hos.Imadkozom, hogy ez az evunk jobb legyen.
4/6 A kérdező kommentje:
És azt hogy éltétek meg ha mindkettő beteg egyszerre?
2016. okt. 11. 15:46
5/6 anonim válasza:
Enyém nem igazán. Szerintem ezek gyerek függők, mint sok minden más is.
Nekem a középső szeptemberben született, a nagy akkor kezdte a csanát. 2x kapott el kötőhártya gyulladást az oviév alatt, de nem volt komoly, ill. a doktornő szerint azt máshol is ugyanúgy elkaphatta volna. A legkisebbem most augban született, a legnagyobb ovis, még nem hozott haza semmit.
6/6 anonim válasza:
3-as vagyok..En az elejen nagyon rosszul.A fiam oviig sosem volt beteg, igy nehez volt lelkileg a kicsi lanyomat latni betegen.Raadasul korhazban is voltunk bronchiolitisz miatt, szoval az megviselt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!