Ősztől ovis lesz a kisfiam. A jelét hogy tegyem bele a ruháiba, hogy később a kistesó jelét is bele tudjam tenni?
Figyelt kérdés
Ősztől ovis a nagyfiam, a kicsi bölcsis. A kicsi a nagyról elég sok ruhát örököl. Nem tudom, hogy mivel lehetne megjelölni a nagyfiam ruháit, hogy majd később a kicsi jelét is bele tudjam írni?2012. júl. 30. 14:13
1/4 anonim válasza:
ha szerencsétek van, akkor mint nálunk katicából könnyedén tudsz virágot rajzolni:)
2/4 anonim válasza:
Nálunk lehetett választani a jeleket, akiknek már volt előzőleg ovis gyerekük, természetes volt, hogy a kistesó is ugyanazt a jelet kapja (épp ilyen praktikussági okokból). Ha hímzed, ki lehet bontani, viszont az elég macerás. Esetleg varrhatsz bele egy kis címkét, az szintén kibontható és kidobható, bár azzal is sokat kell bíbelődni. Én textilfilccel berajzoltam, aztán majd a kicsinek is megpróbálom ugyanazt a jelet kérni ;)
3/4 A kérdező kommentje:
1 év van köztük, ugyanaz biztos nem lesz a jele. :(
nem tudom melyik lenne a jobb a vasalható, a belevarrhatÓ vagy a sima matrica?
2012. júl. 30. 14:35
4/4 anonim válasza:
Nálunk nem megoldható az átrajzolás, mert a kishajót kén e szőlővé alakítanom. Én is gondolkodtam már ezen. A nagynak textilfilcet használtam, szerintem veszek egy más színűt és azzal rajzolom a szőlőt. Aztán szólok az oviban, hogy a kishajót hagyják figyelmen kívül. Ha szerencsém van nem lesz abban a csoportban kishajó, így nem keveredhet. Nagyobb gyerek már úgyis megismeri a ruháit, én csak kiscsoportban rajzolgattam. Később csak a cipőkbe, kabátokba, drágább cuccokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!