A kistesó amikor megszülettt "hozott" valami ajándékot a nagyobbnak?
Először is "hozott", bár ott ágyat a nagynak, mert a kiságy kellett a húginak:)
Csak így tudtuk meggyőzni, hogy cseréljen ágyat. Azaz, közöltük a naggyal, hogy a húgi küldte neki, mert szeretné tőle elkérni a régi ágyát. Szó nélkül odaadta és egyből bele is feküdt, aludt benne.
Szülés után, amikor hazajöttünk, akkor pedig hozott egy pár Ellias ruhát, mentőcsónakot és egy plüss Elliást.
Nagyon oda volt értük és meg is puszilgatta a tesókát. Egész végig beszélt hozzá, mutogatta, hogy ki kicsoda :))
A kutyusunknak pedig műcsontot (fogtisztítóst) hozott és egy hatalmas kötelet játszani!
Pótkerekes biciklit fog kapni a fiam a hugitól, de csak azért, mert azt amúgy is vennénk neki még a nyáron.
Off: a 3. válaszolótól kérdezném, hogy Eliás ruhákat és plüss Eliást hol vetettek? A fiam imádja (már mi is kívülről fújjuk a részeket), tuti ő is megőrülne, ha kapna ilyesmit... még sehol nem láttam ilyen figurát, a rajzfilmet egy csomóan nem is ismerik :o(
Neten vettem neki egy részét (Teszvesz). Valamint én pl. kínai áruházban bukkantam pólóra és nadrágra is.
Egy táskát pedig csináltattam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!