Fütyülni hány éves kortól képes egy gyerek?
Tehát füttyszó kiadását mikor érdemes elkezdeni tanítani, megmutatni? Mikor érett rá, hogy ne csak fújás vagy köpés legyen belől?
Nem dallamra gondolok, hanem sima füttyentésre, mint amilyennel a kutyákat is hívják.
Nekem kb 5 éves koromban sikerült először.
Két ujjal meg talán 15 évesen.
Mindenkinek köszönöm, aki a kérdésre válaszolt (tehát egy életkort írt be, saját tapasztalat alapján).
A lányom 2.5 éves és jelezte, hogy szeretne fütyülni. Mivel én is úgy emlékszem, hogy 5-6-7 éves lehettem, amikor nagyjából megtanultam, kicsit gondban vagyok, hogy tanítgassam-e vagy korai még. Egyelőre a fütty helyett fúj vagy köp, vagy berreg.
Néha szokás nálunk, hogy ha valaki nem figyel többször szólításra sem, füttyentünk egyet, vagy tapsolunk. Gondolom innen jött neki az ötlet, hogy tetszik a füttyentés és ő is szeretné csinálni.
Ha valaki meg akar tanulni fütyülni, és nem adja fel, bizony az megtanul fütyülni. Aki feladja, az meg nem tanulja meg.
Ez olyan, mint az egykerekezés a bringán. Fizikailag képes rá az ember, de sokan nem tudják.
Tudom, hogy ez fáj valakinek, de sok gyakorlás kell a fütyüléshez. Nem adják ingyen, mint egy jegyet az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!