Ti hány órát tudtatok eltölteni az utóbbi napokban a plázákban a gyerekekkel? Normális, hogy 45 perc után már unja a gyerek a vásárolgatásokat?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 19:03
1/25 anonim válasza:
Normális, ez nem gyerekeknek való program.
2/25 anonim válasza:
Semennyit nem voltunk gyerekkel plázázni és igen, a gyereked az normális.
3/25 anonim válasza:
Nem totekedtem a plazazasra eddig sem meg az utobbi napokban sem, de azt tudom, hogy az elegge felnott ferjem sem birja 45 percnel tovabb, ebbol kiindulva nem volna meglepo, ha a lanyunk sem lenne elvarazsolva az elmenytol.
4/25 anonim válasza:
Igen, normális! Én sem bírok egy óránál többet. Főleg, ha tömeg van. Ahogy előttem is írták, a vásárolGATás nem gyerekprogram.
6/25 anonim válasza:
Jézusom...miért kell egy kicsi gyerekkel órákat plázázni? Ha gyorsan meg kell venni valamit, akkor persze, én is beugrok a babakocsis lányommal, de nem órákra sétálgatni, nézelődni....és még azon csodálkozol, hogy 45 perc után kiakad! Inkább dicsérnéd meg, egy gyerek figyelmét 15 percig köti le egy dolog általában.
7/25 anonim válasza:
Egymagamban nem bírok a szükségesnél több időt plázában tölteni a tömegnyomorban.
8/25 anonim válasza:
Összesen nem volt 45 perc egész hónapban.
Tudom, mi kell, melyik üzletben érdemes megnézni. Ha van webshop, megnézem ott az árakat és a kínálatot, a boltba tényleg már próbálni és megvenni megyek.
Szeretek céltudatosan vásárolni, így nem költök feleslegesen.
Két kivétel van: ha moziba megyünk, és eszünk is valamit. Ilyenkor ugye elég sokat ott vagyunk, amíg jön a busz, még körbe tudunk nézni. Ilyenkor lecsekkolom, melyik gyereknek mi tetszett.
A másik, ha a férjemnek kell valami. Akkor a kicsik mennek a nagyihoz, én meg sportcipőt veszek (és lexaromtablettát). Vele napokig kell shoppingolni, rosszabb mint az összes barátnőm együttvéve.
9/25 anonim válasza:
Én egyedül mentem a férjem meg volt a gyerekkel.. ismerve a gyermekemet kb 5 percig bírta volna. Szerintem jól bírta a tiéd!
10/25 anonim válasza:
Hada, 20 perc.
H&M 3 perc.
Deichmann 10 perc.
Ennyi ido alatt bevasaroltunk.
8, 13, 16 evesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!